INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ce ghinion! Balonul de Aur, 10 luni pe tușă! S-a accidentat chiar înainte de Euro

Alexia Putellas, Foto: Instagram
Alexia Putellas, Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 06 iulie 2022 14:23 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2022 15:10

Alexia Putellas (28 de ani), căpitanul Barcelonei, record de selecții la naționala Spaniei și cea mai valoroasă fotbalistă a lumii, s-a accidentat grav chiar înainte de Euro. Ruptură de ligamente încrucișate la genunchiul stâng.

După un 2021 extraordinar, câștigând Liga Campionilor, titlul și Cupa Spaniei cu Barcelona, un an completat de triumful individual, Balonul de Aur și trofeul FIFA The Best, Alexia Putellas are un 2022 înfiorător. 

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare după un an și 7 luni! Decizie definitivă la Curtea de Apel: „În 3 ore va fi acasă”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare după un an și 7 luni! Decizie definitivă la Curtea de Apel: „În 3 ore va fi acasă”

Alexia Putellas, de la antrenament la spital 

Alexia Putellas a pierdut finala Champions și acum ratează și Euro. Și nu doar atât. Nu va mai evolua zece luni! Chiar înaintea startului turneului continental din Anglia (începe diseară), cea mai bună jucătoarea a lumii s-a accidentat grav la genunchiul stâng la antrenamentul de marți. 

15 trofeea câștigat Alexia Putellas într-un deceniu în tricoul blaugrana al Barcelonei

Rezultatul RMN-ului, făcut la spitalul londonez King Edward VII, a fost sever: ruptură de ligamente încrucișate. 

Alexia Putellas, prima cu 100 de selecții 

Căpitanul Barcelonei, 28 de ani, jucase neîntrerupt în ultimele 33 de partide ale Spaniei, nepierzând nicio întâlnire din 2019. Și tocmai atinsese bariera jocului 100 la națională. Prima spaniolă care reușește o asemenea performanță! 

27 de goluria marcat mijlocașul ofensiv în cele 100 de meciuri jucate la naționala Spaniei

După amicalul contra Italiei, mijlocașul ofensiv spunea: „Sunt foarte fericită, pentru că nu mă gândeam niciodată că voi ajunge atât de departe. Sper să fie și mai multe meciuri și să cucerim trofee”. A urmat această accidentare și 2022 se oprește aici pentru ea.

Citește și:

Răsturnare de situație în ceea ce privește viitorul lui Tătărușanu! » Transferul a intrat în stand-by, după ultimele evenimente

Nicolae Badea l-a sunat să o preia pe Dinamo, antrenorul i-a răspuns imediat: „Aș veni și pe jos, dar nu acum”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vlad_tepes
vlad_tepes  •  06 Iulie 2022, 16:51

"Nepierzând nicio întâlnire din 2019", vai de capul tau de agramat. Trec anii, esti din ce in ce mai rau, de aceea esti avansat, incapacitatea se premiaza in sandramaua consoanelor GSP.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează