FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj vrea să dea lovitura în mercato » Interes pentru un atacant cu 136 de meciuri în Serie A

Manuel Pucciarelli (dreapta)/ fotoImago Images
Manuel Pucciarelli (dreapta)/ fotoImago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2022 12:38 / Actualizat vineri, 05 august 2022 13:04

CFR Cluj ar fi interesată de serviciile lui Manuel Pucciarelli (31 de ani), un atacant italian cu 136 de meciuri în Serie A.

Pucciarelli este liber de contract după despărțirea de Melbourne City, din Australia, și este disputat de CFR Cluj și Qarabag (Azerbaidjan), notează italienii de la TuttoMercatoWeb.

Florinel Coman, pacient sau fotbalist? Îngrijorare la FCSB înainte de RMN: se conturează a patra accidentare gravă din ultimii 2 ani!
FCSB
Florinel Coman, pacient sau fotbalist? Îngrijorare la FCSB înainte de RMN: se conturează a patra accidentare gravă din ultimii 2 ani!

CFR Cluj îl vrea pe Manuel Pucciarelli

Pucciarelli s-a despărțit de Melbourne după un sezon în Australia, iar acum ar vrea să se întoarcă în Europa. Jurnaliștii italieni anunță că atacantul este disputat de CFR Cluj și Qarabag, campioanele din România, respectiv Azerbaidjan.

Pucciarelli, un atacant care a jucat de-a lungul carierei la echipe precum Chievo, Empoli și Pescara, a părăsit Italia în sezonul 2020-2021, când fost transferat de Dibba Al Fujairah, din Emiratele Arabe Unite.

Atacantul a jucat nu mai puțin de 136 de meciuri în Serie A, pentru Chievo și Empoli. În prima ligă italiană a marcat 16 goluri și a oferit 7 pase decisive. În plus, Pucciarelli a bifat și 78 de apariții în Serie B, unde a înscris de 10 ori și a oferit 7 assist-uri.

În această vară, CFR a mai adus doi atacanți, pe Jefte Betancor, de la Farul, și pe Cephas Malele, împrumut de la Al-Tai. În lotul campionei se mai află și Gabriel Debeljuh, titularul obișnuit din centrul atacului.

Dan Petrescu, după Șahtior Soligorsk - CFR Cluj 0-0: „N-am jucători de atac”

După meciul cu Șahtior Soligorsk din turul 3 preliminar al Conference League, 0-0, Petrescu s-a plâns că nu are suficienți jucători de atac în lot.

„La câți jucători de atac accidentați sunt... eu n-am jucători de atac acum. La următorul meci de campionat nu am nimic nou, nimic! Nu pot să-l folosesc tot timpul pe Debeljuh și Păun. Atât! Noi am avut doi jucători de atac pe banca de rezerve. Ei (n.r. - Șahtior) au avut 7!”, a afirmat Petrescu la conferința de presă.

Citește și:

FCSB a anunțat OFICIAL două transferuri

Rafală de lamentări » Dan Petrescu a lovit în toată lumea după egalul cu Soligorsk: „Lor le amână meciul Federația, nouă nimic! Eu n-am jucători de atac, ei au avut 7 pe bancă”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (24)
francescoli1974
francescoli1974  •  05 August 2022, 18:35

Ăștia de la Cluj,cu insolvență sau faliment nu pot să termine și ei macar anul ăsta pe 2 de FCSB?!Nu-i nimic ,se vor mulțumi și anul ăsta cu primul loc la fel ca în ultimii cinci,asta e,ghinion,vorba sasului.

valihaita
valihaita  •  05 August 2022, 15:24
Postat de mosierul pe 05 August 2022, 14:57

...hehehehe... și când colo ce sa vezi, surpriză...mai câștiga CFR un titlu iar echipa oițelor, chiar daca e ajutată și de VAR și de arbitrii, tot nu e in stare sa ia data CFR-ului..hehehehe,

Hai ca Liga 1 nu e ca Premier League. Daca ati avea adversari mai puternici in Liga 1 probabil nu v-ati mai chinui Pyunic Erevan..

agiler
agiler  •  05 August 2022, 15:23
Postat de vasileroaita pe 05 August 2022, 14:19

Explicația e simpla: tu crezi minciunile Becaliote!!

Adică autoritățile din Cluj au mințit când au arătat datoriile. Trezește-te din somn că îl urmăriți atât de mult pe Jijel că va spălat creierele.Tot ce se întâmplă în țară la voi e legat de Jijel ceea ce e comico-tragic.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează