FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - PETROLUL

VIDEO + FOTO Scandal la pauza meciului Universitatea Cluj - Petrolul! „Roșu” scos din buzunar de Andrei Chivulete

FOTO: Captură @Orange Sport 1 +6   FOTO
FOTO: Captură @Orange Sport 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2022 20:30 / Actualizat vineri, 05 august 2022 20:31

Nicolae Constantin (48 de ani), antrenorul Petrolului, a fost eliminat la pauza meciului cu Universitatea Cluj, la scorul de 1-0 pentru formația lui.

În al treilea minut al prelungirilor primei reprize de la Mediaș, Universitatea Cluj a obținut o lovitură de la 11 metri. Andrei Chivulete nu a ezitat la mâna pusă de Mirko Ivanovski pe spatele lui Denis Ispas. 

Faza a fost analizată și de VAR, dar decizia inițială a rămas în picioare. Adrian Bălan a încercat o execuție elegantă, dar a trimis la jumătate de metru pe lângă poartă. 

+2 FOTO

Nicolae Constantin, eliminat în Universitatea Cluj - Petrolul 

Imediat după penalty, „centralul” a fluierat finalul primei reprize. Oficialii ploieșteni, în funcție cu Nicolae Constantin, au protestat vehement. Antrenorul „lupilor” a văzut cartonașul roșu și a fost cu greu ținut de oamenii din jur.

+2 FOTO

Constantin este al doilea antrenor eliminat în acest sezon, după Marius Croitoru, în eșecul suferit de FCU Craiova cu Farul, scor 1-2. 

VIDEO cu scandalul din finalul primei reprize

VIDEO Gabi Tamaș: „Aici sunt niște fani extraordinari. Sper să facem Ploieștiul fericit”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO E gata! Mățan a revenit în Liga 1: „Mâine va fi la meci” » Gazeta, confirmată

FOTO Cu ce echipă ținea Eduard Radaslavescu la vârsta de 8 ani: „Campioni!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  05 August 2022, 23:00

Nu prea a fost penalty, dar s-a dat ..." a la Chivulete" in compensatie...ca nu daduse " rosu" lui Tamas . Cum sa nu protestezi , tu antrenor cind vezi o asemenea eroare voita de arbitru ? Din nou VAR..." s-a dat cu Chivulete"...de parca erau frati Si Chivulete si cel de la VAR ar trebui pedepsiti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close