FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - PETROLUL 0-1

VIDEO Nicolae Constantin, pus pe glume după prima victorie a sezonului: „Arbitrul a fost lunetist!”

FOTO: Facebook @official.fcpetrolul
FOTO: Facebook @official.fcpetrolul

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2022 22:01 / Actualizat vineri, 05 august 2022 23:19

Petrolul Ploiești a învins-o pe Universitatea Cluj, scor 1-0, în duelul nou-promovatelor în Liga 1. Nicolae Constantin (48 de ani), antrenorul „lupilor galben”, s-a descătușat după prima victorie stagională. 

„Așteptam victoria după trei meciuri în care lumea ne aprecia, dar nu reuşeam să luăm punct. Azi am pus punctele înaintea spectacolului. Am închis, ne-am apărat şi am luat punctele. Sunt fericit. E prima noastră victorie în Liga 1 şi e foarte importantă”, a fost scurta analiză făcută de Nicolae Constantin, la Orange Sport. 

Greșeală majoră de arbitraj și cu VAR în U Cluj - Petrolul » Ion Crăciunescu: „Priviți ce e acolo!”
U CLUJ - PETROLUL 0-1
Greșeală majoră de arbitraj și cu VAR în U Cluj - Petrolul » Ion Crăciunescu: „Priviți ce e acolo!”

Antrenorul Petrolului a fost eliminat în prelungirile primei reprize, după penalty-ul dictat de Andrei Chivulete împotriva formației lui: „N-am avut niciun meci cu arbitrul, nu am ajuns la el, m-a executat de la zece metri distanţă. Lunetist! Pe bancă mi s-a transmis că nu e penalty. Eram şi nervos, nu voiam să îi vorbesc urât sau ceva, dar asta e. Nu mi-a zis nimic, mi-a dat roşu şi atât”.

Erik Lincar, după Universitatea Cluj - Petrolul 

„E ciudat. Au trecut aceste 4 etape, ne-am creat multe ocazii, nu mai zic de două penalty-uri în ultimele două etape. Trebuie să muncim în continuare. Jocul așteaptă greșeala. A fost acel gol superb, poate și un pic întâmplător. Apoi am dominat jocul. Petrolul e o echipă defensivă, joacă pe două linii. Am avut câteva momente și în repriza secundă, dar a fost complicat. Șuturi la poartă au fost, doar că nu au fost pe poartă. 

Dacă nici din penalty nu am reușit să tragem pe poartă, asta e situația. Trebuie să fim bărbați, să fim puternici, echilibrați și să fim mai pragmatici. O să facem concurs la antrenamente, să vedem cine bate mai bine. Dar Bălan a executat mereu bine, are multe goluri din penalty”, a spus Lincar. 

VIDEO Gabi Tamaș: „Aici sunt niște fani extraordinari. Sper să facem Ploieștiul fericit”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO E gata! Mățan a revenit în Liga 1: „Mâine va fi la meci” » Gazeta, confirmată

FOTO Cu ce echipă ținea Eduard Radaslavescu la vârsta de 8 ani: „Campioni!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
traian_v
traian_v  •  06 August 2022, 14:02

In primul rand, penalty a fost. In al doilea si cel mai important ramd, aceasta gluma de "antrenor", Lincar, trebuie sa dispara si inca repede. Adica pui sa bata pe unul care a ratat etapa trecuta, plus ca "U" nu joaca mai nimic. Indolenta pura. Deci DEMISIA Lincar !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează