FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

A rupt contractul cu Dinamo » A refuzat să joace în Liga 2

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 14:43 / Actualizat sambata, 06 august 2022 15:19

Mijlocașul bulgar Antoni Ivanov s-a despărțit de Dinamo, după ce a refuzat să mai facă parte din programul echipei.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani nu a dorit să continue la formația alb-roșie după retrogradare, astfel că le-a cerut șefilor să-l lase să plece.

Trecut pe la FCSB, fostul concurent de la Survivor a refuzat CSA Steaua, dar vrea să joace gratis la Dinamo: „Nu s-ar păcăli cu mine”
DINAMO
Trecut pe la FCSB, fostul concurent de la Survivor a refuzat CSA Steaua, dar vrea să joace gratis la Dinamo: „Nu s-ar păcăli cu mine”

Antoni Ivanov a plecat de la Dinamo

Jucătorul nu s-a antrenat în această vară alături de lotul „câinilor”, ci s-a pregătit separat, așteptând rezolvarea situației sale.

Într-un final, Ivanov a reușit să ajungă la un acord cu șefii lui Dinamo, potrivitsportal.bg,iar acum este jucător liber de contract.

„În cazul lui Ivanov este clar. Nu mă bazez pe el. Refuză să joace în Liga 2, nu poate mental, așa că nu trag de nimeni. Nu pot să forțez, are o situație cu clubul, eu, sportiv, nu mă pot baza pe el, mai departe își va rezolva cu Dinamo”, spunea Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, înainte de startul noului sezon.

200.000 de euroe cota lui Antoni Ivanov, potrivit transfermarkt

După ce a jucat la mai multe formații din Bulgaria, Ivanov a ajuns în România în vara lui 2018, fiind adus de Gaz Metan. A mai jucat la CSU Craiova și FC Voluntari, iar Dinamo l-a adus în iarnă. Pentru „câini” a bifat 12 meciuri, marcând un gol.

VIDEO Ovidiu Burcă, după victoria lui Dinamo cu Popești-Leordeni: „Se simte că ne-am antrenat intens”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Noul căpitan al lui Dinamo, numit la cererea lui Burcă: „Mister a decis, nu pot decât să fiu mândru” + „Nu regret alegerile pe care le-am făcut”

Mingea e în terenul lui Dinamo » Murad, anunț de ultimă oră: „Până atunci mai aștept”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
creeperno807
creeperno807  •  06 August 2022, 22:35

Drum bun, cale batuta!

hristo33
hristo33  •  06 August 2022, 17:12
Postat de FCSpreB pe 06 August 2022, 16:29

Ce ai mai baiete ***?

e prostu'siteului 7 ani consecutivi, rantzumu,)

brandonkyle
brandonkyle  •  06 August 2022, 16:53
Postat de gigi.gheorghe pe 06 August 2022, 16:46

N-ai mai vazut prosti?

ba,pe tine. esti cel mai mare prost. toata ziau discuti despre Steaua din liga 1 in timp ce vitanul tau barzesti traieste umilinte inumane prin liga a 2-a. urmeaza desfiintarea. chiar o meriti.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează