FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FCSB 1-1

EXCLUSIV / VIDEO Ce a remarcat Cristi Dulca în primul meci al fiului său la FCSB: „Nu trebuie să ne ascundem”

CS Mioveni și FCSB au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 4 din Liga 1. Cristi Dulca (49 de ani) a comentat prestația fiului Marco (23 de ani), aflat la debutul pentru vicecampioană. +33   FOTO
CS Mioveni și FCSB au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 4 din Liga 1. Cristi Dulca (49 de ani) a comentat prestația fiului Marco (23 de ani), aflat la debutul pentru vicecampioană.

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 22:30 / Actualizat sambata, 06 august 2022 22:30

CS Mioveni și FCSB au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 4 din Liga 1. Cristi Dulca (49 de ani) a comentat prestația fiului Marco (23 de ani), aflat la debutul pentru vicecampioană.

Marco Dulca a fost introdus de Nicolae Dică în repriza secundă, la scorul de 1-0 pentru CS Mioveni. Tatăl mijlocașului a fost mulțumit de evoluție.

Dumitru Dragomir n-are milă de Dică și de fotbaliștii de la FCSB: „În afara lui, toți sunt haotici! Haos, haos!”
CS Mioveni - FCSB 1-1
Dumitru Dragomir n-are milă de Dică și de fotbaliștii de la FCSB: „În afara lui, toți sunt haotici! Haos, haos!”

Cristi Dulca, despre evoluția lui Marco din CS Mioveni - FCSB 1-1

„Chiar a intrat foarte bine. A făcut jocul lui, a fost constant, a recuperat, a dat și un șut foarte bun la poartă, din acea fază a rezultat și golul. Curajos, nu mi s-a părut că a avut trac. A făcut doar un antrenament la FCSB. A fost ok. Rezultatul nu a fost bun, ne așteptam să câștige FCSB. 

Nu trebuie să ne ascundem. FCSB a fost singura echipă care l-a vrut cu adevărat. I-a plătit clauza. Să plătești 250.000 de euro în România este greu. Sunt subiectiv, sunt tatăl lui, dar ca antrenor pot spune un singur lucru. L-am corectat tot timpul, i-am spus când greșește. Îi spun lucrurile pe nume. L-am învățat să își analizeze clar evoluțiile. 

Eu consider că este un jucător care poate acoperi multe zone de teren, box-to-box, în fața apărării, el și recuperează”, a spus Cristi Dulca, la GSP Live.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

WOW! Mititelu a primit o ofertă de două milioane de euro pentru un titular: „Nu o să vadă vreodată Gigi Becali așa ceva”

Driblează interdicția UEFA » Ce va face galeria celor de la FCSB la meciul cu Dunajska Streda: „Trebuie să fim atenți!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  07 August 2022, 11:43

U Cluj nu i-a făcut nici o oferta? Păcat. Era acasă!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 August 2022, 09:45

fcsb cu el in formatie castiga vreun meci ?

patratel2019
patratel2019  •  07 August 2022, 06:52

Bun baiatul! Mai trebuie sa scapam de Oaida si Sut! Succes Marco!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează