FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR poate pierde un jucător important: „Sunt discuții, e posibil să plece”

foto: Imago Images
foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 18:28 / Actualizat sambata, 06 august 2022 18:48

Claudiu Petrila (21 de ani), mijlocașul lateral de CFR, ar putea fi vândut de campioană în această vară, după cum anunță Marius Bilașco, oficialul clubului.

Internaționalul de tineret a evoluat în toate meciurile jucate de CFR în acest sezon, însă ar putea părăsi formația din Gruia în această perioadă de mercato.

WOW! Mititelu a primit o ofertă de două milioane de euro pentru un titular: „Nu o să vadă vreodată Gigi Becali așa ceva”
FCU CRAIOVA
WOW! Mititelu a primit o ofertă de două milioane de euro pentru un titular: „Nu o să vadă vreodată Gigi Becali așa ceva”

Bilașco: „E posibil ca Petrila să plece”

Petrila e un jucător extrem de bun, valoros, care joacă la CFR, chiar dacă în unele momente joacă mai puţin. Strict minutele petrecute pe teren țin de antrenor. Dan Petrescu poate explica mai bine de ce Petrila joacă 10 minute în unele momente, sau 80 de minute în alte momente.

Sunt convins că Petrila se va vinde pe bani. Sunt discuţii în jurul lui. Şi acum sunt discuţii destul de multe. E posibil să plece”, a declarat Marius Bilașco, la Orange Sport.

Unul dintre fotbaliștii de la CFR care se încadrează în regula jucătorului U21 folosit în Liga 1, Petrila a fost titular în primele 3 etape ale acestei ediții de campionat.

Claudiu nu marcat și nu a pasat decisiv în Superliga, dar a reușit să înscrie împotriva lui Pyunik Erevan (2-2), în manșa tur din turul I preliminar din Champions League. 

CFR poate pierde un jucător important: „Sunt discuții, e posibil să plece”
Claudiu Petrila

În sezonul trecut, Petrila a bifat 31 de apariții în Liga 1, contribuind la câștigarea titlului cu 9 goluri și 4 assist-uri.

1,5 milioane de euroeste cota lui Petrila, potrivit transfermarkt.com

Citește și alte știri din Liga 1:

Driblează interdicția UEFA » Ce va face galeria celor de la FCSB la meciul cu Dunajska Streda: „Trebuie să fim atenți!”

Dan Șucu, pregătit să investească alte 5 milioane de euro: „Nu suntem minister, dar sunt dispus să fac asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
brandonkyle
brandonkyle  •  06 August 2022, 20:07

sa plece unde? petrila a fost imprumutat pana acum un an la sepsi si sezonul trecut a fost rezerva? ce naiba mint astia?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează