FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FCSB 1-1

Alexandru Pelici cere întăriri după egalul cu FCSB: „Avem nevoie cât mai urgent” + Vrea un fotbalist al roș-albaștrilor: „Îl așteptăm cu brațele deschise”

Alexandru Pelici +33   FOTO
Alexandru Pelici

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 21:35 / Actualizat sambata, 06 august 2022 22:05

CS Mioveni și FCSB au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 4 din Liga 1. Alexandru Pelici (48 de ani), antrenorul argeșenilor, cere transferuri după primul punct obținut de echipa sa în campionat.

După egalul contra roș-albaștrilor, Pelici a cerut conducerii noi jucători și a anunțat că vrea să-l ia pe Mihai Lixandru, mijlocașul celor de la FCSB. 

Nicolae Dică, exasperat după remiza de la Mioveni: „Nu știu ce să mai fac! Mă credeți că am vrut să îl bag pe el atacant?”
CS Mioveni - FCSB 1-1
Nicolae Dică, exasperat după remiza de la Mioveni: „Nu știu ce să mai fac! Mă credeți că am vrut să îl bag pe el atacant?”

„Lixandru este un obiectiv în continuare, orice jucător bun este un obiectiv pentru noi. Noi îl luăm cu drag dacă se poate. 

Ne dorim, e important să-și dorească și el să vină, nu știu dacă își dorește. Dacă își dorește, îl așteptăm cu brațele deschise, mai ales că este și jucător U21.

Vlad Pop și Daniel Toma sunt tot U21 și joacă pe aceeași poziție.

Cât mai urgent, avem nevoie pe faza de atac puțină calitate. Când ajungem în situațiile acelea trebuie să dăm gol”, a declarat Pelici la Orange Sport.

+29 FOTO

Domnul Dică a fost la destule meciuri de-ale noastre, știa ce jucăm. A fost obligat să iasă, să vină sus și am reușit să profităm de spațiile din spatele lor, în momentul când pressingul lor nu a funcționat. Când am recuperat după prima lor linie de pressing și am verticalizat, am avut situații bune.

- Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni

VIDEO Ionuț Balaur, marcator în CS Mioveni - FCSB 1-1, dezamăgit de suporteri: „Din păcate, i-au susținut mai mult pe cei de la FCSB”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

WOW! Mititelu a primit o ofertă de două milioane de euro pentru un titular: „Nu o să vadă vreodată Gigi Becali așa ceva”

Driblează interdicția UEFA » Ce va face galeria celor de la FCSB la meciul cu Dunajska Streda: „Trebuie să fim atenți!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează