FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC ARGEȘ 2-1

Andrei Prepeliță nu a iertat pe nimeni după înfrângerea cu Rapid: „Lipsă de personalitate” + nici arbitrii nu au scăpat: „Sunt foarte sensibili”

Andrei Prepeliță +10   FOTO
Andrei Prepeliță

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 23:51 / Actualizat duminica, 07 august 2022 00:22

Rapid a câștigat partida cu FC Argeș din etapa #4 a Ligii 1, scor 2-1. Andrei Prepeliță, antrenorul piteștenilor, a analizat înfrângerea echipei sale.

Dumitru Dragomir n-are milă de Dică și de fotbaliștii de la FCSB: „În afara lui, toți sunt haotici! Haos, haos!”
CS Mioveni - FCSB 1-1
Dumitru Dragomir n-are milă de Dică și de fotbaliștii de la FCSB: „În afara lui, toți sunt haotici! Haos, haos!”

„Nu ne-au surprins cu nimic, un gol venit pe neașteptate pentru că nu-și creaseră ocazii de gol. Nu a ieșit nimeni, Sefer a fost nepermis de liber, a făcut 3 preluări și nimeni nu a ieșit să blocheze șutul. După primirea golului am avut o cădere, nu-mi explic de ce. Tot analizăm și nu știu de ce primim goluri d-astea. 

Și în prima repriză, demarcarea pe care a făcut-o Costache... i-am spus toată săptămâna lui Tofan că asta face, se preface că vine la primit și cere mingea în spatele lui. S-a repezit. Păcat, pentru că era un meci în care puteam scoate punct sau puncte. A fost scuzabilă (n.r. - ocazia lui Bertrand) la Sepsi, la fel, aceeași ocazie. 

Poate ocazia e scuzabilă, dar jocul lui a scăzut după aceea. Mă așteptam la mai mult din partea lui. Nu a luat nicio acțiune unu la unu, d-asta l-am și schimbat. Poate lipsește personalitatea la unii, deși sunt aici de câțiva ani. 

Mergem mai departe, e frustrant să pierzi. Am marcat acel gol mult prea târziu. Mult prea târziu și pentru câte minute de prelungire s-au arătat”, a declarat Andrei Prepeliță la Orange Sport.

Andrei Prepeliță: „Foarte sensibili domnii arbitri”

Tehnicianul s-a arătat nemulțumit și de arbitrul Coza, care a dictat doar 3 minute de prelungire pentru repriza secundă.

„Nu înțeleg VAR-ul. Foarte sensibili domnii arbitri. Nu știu de unde atitudinea asta, pentru că noi îi respectăm. Am întrebat civilizat de ce doar 3 minute de prelungiri, în condițiile în care au fost 6 opriri. 

O pauză de apă, a intervenit VAR-ul la acea fază la care a fost întrerupt jocul 2-3 minute, eliminarea lui Grigore care a ieșit în 2 minute, Săpunaru a fost accidentat în prelungiri 2 minute... Probabil nu au vrut să-și complice jocul și a zis să termine mai repede”, a mai precizat Prepeliță.

+6 FOTO

VIDEO Ion Manu, povestea imnului Rapidului: „Eram acolo, l-a scris pe un șervețel”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Nicolae Dică, exasperat după remiza de la Mioveni: „Nu știu ce să mai fac! Mă credeți că am vrut să îl bag pe el atacant?”

Marius Croitoru, răspuns tăios pentru Valeriu Iftime: „Dacă ar fi vorba de educație, el nu ar trebui să vorbească”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
emil1986
emil1986  •  07 August 2022, 15:21

Meciul trebuia prelungit cel putin 8 minte. Centralul, dar si asistentii au fost pe fata cu FC R. Mi-aduc aminte o faza prin min 20, 20 si ceva, in care Argesul a avut corner evident, insa asistentul a dictat repunere din 6 metri. Astia de clona infiintata de fostul general de securitate Vasile Malureanu *** si cu televiziunile, care nu dau reluarri la fazele de acest fel, respectiv cand arbitrul acorda 6 metri in loc de corner.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  07 August 2022, 10:14
Postat de mylove pe 07 August 2022, 05:31

Domnule Pre Pelita, daca erau sensibili scorul era in continuare 2 - 0, asa ca hai Dacia ( Pi Testi )!

De ce? E ceva in neregula cu golul argesului? Sper ca nu te referi la asa-zisul cot care se intampla in fotbal de zeci de ani la mai toate golurile de genul. Prepelita are dreptate cu ce zice, cand stai sa analizezi 4 minute o faza la var, si mai ai si 6 schimbari ij acea repriza (regulamentul spune ca fiecare schimbare s taxata cu 30 de secunde), tu dai doar 3 minute de prelungiri?

mylove
mylove  •  07 August 2022, 05:31

Domnule Pre Pelita, daca erau sensibili scorul era in continuare 2 - 0, asa ca hai Dacia ( Pi Testi )!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează