INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Valentin Gheorghe, gol superb în poarta lui Fenerbahce! Trecuseră doar 3 minute de la debut

Valentin Gheorghe (25 de ani) a marcat un gol superb la debutul pentru Umraniyespor, în victoria obținută pe terenul lui Fenerbahce, scor 3-2, Foto: Instagram @umraniyespor +17   FOTO
Valentin Gheorghe (25 de ani) a marcat un gol superb la debutul pentru Umraniyespor, în victoria obținută pe terenul lui Fenerbahce, scor 3-2, Foto: Instagram @umraniyespor

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 23:33 / Actualizat marti, 09 august 2022 12:19

Valentin Gheorghe (25 de ani) a marcat un gol superb la debutul pentru Umraniyespor, în deplasarea cu Fenerbahce, la scorul de 1-2. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

Valentin Gheorghe a fost cedat de FCSB sub formă de împrumut la Umraniyespor, nou-promovată în prima ligă a Turciei. Extrema nu a avut deloc nevoie de acomodare și a marcat la 3 minute de la debutul oficial. 

George Pușcaș, coleg cu Cesc Fabregas! Gianluca Di Marzio a anunțat transferul
MERCATO
George Pușcaș, coleg cu Cesc Fabregas! Gianluca Di Marzio a anunțat transferul

Valentin Gheorghe, gol superb în Fenerbahce - Umraniyespor

Gheorghe a fost rezervă în deplasarea lui Umraniyespor de pe terenul lui Fenerbahce. A fost introdus în minutul 64, când formația din Istanbul conducea cu 2-1. La doar 3 minute distanță, fostul fotbalist de la FCSB a marcat un gol superb. 

A primit o pasă pe jos, direct din corner, și a șutat din prima. Execuția a trecut prin întreg blocul defensiv și a fost prea puternică pentru ca portarul Altay Bayindir să intervină. 

Nou-promovata a mai dat o lovitură la câteva clipe distanță, când Antonio Mrsic a transformat o lovitură de la 11 metri. 

Runda viitoare, duminică, 14 august, Umraniyespor primește vizita celor de la Antalyaspor.

Echipele și desfășurarea meciului Fenerbahce - Umraniyespor

+13 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul european: 

„Există și riscul să nu se mai trezească” » Fotbalistul olandez prăbușit în timpul meciului este în stare extrem de gravă la Chișinău

VIDEO Incredibil: ce au filmat fanii Barcelonei pe Camp Nou, la meciul în care catalanii și-au prezentat noile transferuri

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
Angelica17
Angelica17  •  09 August 2022, 16:28

Cum e ,Nea Gigi?Înainte de a face mutarea asta "inteligenta"cu cine te-ai consultat?La sfârșitul lui 2023 luai lejer 5 milioane pe el.Adu-l înapoi și sa joace titular.Este și era cel mai bun și în stinga și in dreapta.In fata lui Coman,Popescu(pe stinga),Cordea și Miculescu în dreapta.Ma ia durerea de cap cind ma gândesc ca i-ai dat drumul pe 250000 și cind îl auzeam pe deșteptul de Meme declarând ca e a treia opțiune.

alexiosas
alexiosas  •  09 August 2022, 10:05
Postat de whiteredarad pe 09 August 2022, 09:39

Se arata ca nu Cicaldau sau Morutan sint cauza proastelor rezltate de la Fenerbahce

zici? intrebarea 1: cand au jucat Morutan si Cicaldau la Fenerbahce ? intrebarea 2: si daca Galatasaray nu a schimbat in bine jocul fara Morutan si Cicaldau,de unde pana unde meritau sa ramana 2 jucatori adusi pe aproape 10 milioane de euro si salarii mari la Galata in ziua de azi,cu care echipa juca la fel ca ai fara ei?

whiteredarad
whiteredarad  •  09 August 2022, 09:39

Se arata ca nu Cicaldau sau Morutan sint cauza proastelor rezltate de la Fenerbahce

Vezi toate comentariile (8)
Comentează