INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STURM GRAZ - DINAMO KIEV

Îl provoacă pe Lucescu » Antrenorul lui Sturm Graz, convins că echipa sa se va califica în play-off-ul UCL

Christian Ilzer
Foto: Imago
Christian Ilzer Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 09 august 2022 09:59 / Actualizat marti, 09 august 2022 13:06

Christian Ilzer (44 de ani), antrenorul lui Sturm Graz a afirmat înaintea returului din Champions cu Dinamo Kiev: „Sunt convins că putem răsturna scorul pentru a ne califica în play-off”.

  • Sturm Graz - Dinamo Kiev, manșa secundă a turului 3 preliminar UCL se joacă azi, de la ora 21:30. Partida va fi LiveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Pro Arena

Mircea Lucescu încearcă să joace cu Dinamo Kiev al treilea an la rând în grupele Champions League. Dar antrenorul în vârstă de 77 de ani mai are două obstacole înaintea fazei esențiale a competiției. Unul mai mic, returul cu Sturm Graz, după 1-0 pentru alb-albaștri în prima manșă, și altul mare, Benfica, în play-off.

Ilzer: „Presing puternic”

Înaintea meciului de astăzi, de la Graz, tehnicianul adversarilor îl provoacă pe Luce. Christian Ilzer, reprezentant al noului val, e optimist: „Sunt convins că putem răsturna scorul pentru a ne califica în play-off”. 

Crede că presiunea asupra apărării ucrainene va capitală în strategia confruntării: „Dacă o supunem pe Dinamo unui presing puternic, vom avea o șansă. Putem să ducem la capăt această misiune. Va fi un meci pasionant”. Și Ilzer, și jucătorii săi, și întreg clubul au dat mai multă importanță acestei partide decât startului campionatului austriac. 

În primele trei etape, Sturm a făcut două egaluri, ambele în deplasare, 1-1 cu Wolfsberger și 1-1 cu Ried. O singură victorie, 2-1 acasă, cu Salzburg. Lucescu speră să-i blocheze pe alb-negri și să obțină cel puțin un egal.

VIDEO Mircea Lucescu: “Chiar dacă am oferte, pentru nimic în lume nu plec de la Dinamo Kiev! Ar fi un semn de lașitate”

Citește alte știri din fotbalul internațional: 

Ionuț Radu și Vlad Chiricheș, debut cu dreptul la Cremonese » Cei doi români au fost integraliști în calificarea echipei lor în Cupa Italiei
ITALIA
Ionuț Radu și Vlad Chiricheș, debut cu dreptul la Cremonese » Cei doi români au fost integraliști în calificarea echipei lor în Cupa Italiei
George Pușcaș, coleg cu Cesc Fabregas! Gianluca Di Marzio a anunțat transferul
MERCATO
George Pușcaș, coleg cu Cesc Fabregas! Gianluca Di Marzio a anunțat transferul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează