FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

OFICIAL Rapid a prezentat oficial ultimul transfer: „Mi s-a făcut pielea de găină”

Alexandru Mățan e noul jucător al Rapidului +49   FOTO
Alexandru Mățan e noul jucător al Rapidului

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2022 17:46 / Actualizat marti, 09 august 2022 18:12

Alexandru Mățan (22 de ani, extremă stânga) a semnat astăzi cu Rapid și a oferit primele declarații în calitate de fotbalist al giuleștenilor. Ultima oară în SUA, la Columbus Crew, Mățan se declară deja îndrăgostit de clubul alb-vișiniu.

Mățan bifează cea de-a treia experiență din Liga 1, după cele de la Viitorul (actuala Farul) și FC Voluntari. Va lucra în Giulești alături de Adrian Mutu, tehncianul alături de care a colaborat și la naționala U21. Iată de a declarat Mățan după ce a devenit jucătorul Rapidului:

„Sunt foarte bucuros să ajung la Rapid, este o oportunitate foarte importantă pentru mine. Rapid este una dintre cele mai iubite echipe din România, dacă nu cea mai iubită, și abia aștept să joc și să cunosc acești fani minunați. Nu am avut o situație foarte bună de când a început campionatul, dar am vorbit cu Mister, m-a convins și cui nu i-ar plăcea să fie antrenat de Adi Mutu? 

Am fost sâmbătă pe Giulești și mi s-a făcut pielea de găină, au niște cântece... Fanii nu se repetă timp de 90 de minute, n-am mai întâlnit așa ceva. Sper să ne susțină pe tot parcursul sezonului și să îi facem fericiți”, a spus Mățan, conform paginii oficiale de Facebook a giuleștenilor. 

Mățan vrea să-și relanseze cariera la Rapid

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani nu s-a adaptat în Statele Unite, iar la Columbus Crew n-a reușit să înscrie nici măcar un gol în 37 de apariții. Ulterior, a ajuns să evolueze la echipa secundă a formației din Ohio. Acum, aventura lui în SUA a ajuns la sfârșit.

Adrian Mutu mai bifează astfel un transfer din „scheletul” vechii naționale U21, pe care a condus-o la Europeanul de tineret de anul trecut. Vara aceasta, „Briliantul” i-a mai adus în Giulești pe Andrei Ciobanu și Valentin Costache. Pentru un loc în formula de start a lui Mutu, Mățan se va lupta cu Valentin Costache și Jayson Papeau.

Alex Mățan, succes în plan personal

Iubita fotbalistului, Elena Livadariu, e pasionată de modă, având propria linie vestimentară, și postează constant poze spectaculoase pe Instagram. Recent, Mățan a făcut pasul cel mare. A cerut-o de soție pe Elena, în Insulele Seychelles.

Elena, sotia lui Alex Matan, foto: Instagram @elena.matan
+45 FOTO

VIDEO Golul lui Dugandzic din victoria cu FC Argeș, anulat pe motiv de ofsaid

Citește și alte știri de actualitate:

Bijutierul » Povestea lui Antonio Sefer, noul idol al Giuleștiului, care în urma cu 7 ani retrograda în Liga 3

EXCLUSIV Jucătorii Petrolului, pregătiți de marele derby cu Rapid: „Îi respectăm, dar trebuie să-i batem”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
invinctus
invinctus  •  10 August 2022, 07:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1ianuarie
1ianuarie  •  10 August 2022, 00:06
Postat de popescudzn pe 09 August 2022, 18:27

Un nou nascut este mai inalt ca asta

Când te-ai măsurat?!?

sictir
sictir  •  09 August 2022, 22:11
Postat de dobrin pe 09 August 2022, 18:07

„Mi s-a făcut pielea de găină”... Nu chiar de gaina dar a fost pe aproape :)))))

De exemplu, mie mi se face pielea de cocos. Intotdeauna!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează