FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

A auzit de bugetul uriaș de transferuri și i-a propus lui Mutu fotbalistul momentului din Superligă: „Îmi place foarte mult”

Baba Alhassan, numărul 8 la Hermannstadt // foto: Facebook @ FC Hermannstadt
Baba Alhassan, numărul 8 la Hermannstadt // foto: Facebook @ FC Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2022 18:49 / Actualizat joi, 11 august 2022 19:42

Mihai Iosif (47 de ani), fost antrenor la Rapid, îl propune la clubul din Giulești pe mijlocașul Baba Alhassan (22), autor a 4 goluri pentru Hermannstadt în primele 4 etape ale sezonului.

Conducerea Rapidului i-a promis lui Adrian Mutu un buget important de transferuri până la finalul perioadei de mercato, de până la 5 milioane de euro, iar „Briliantul” a început să testeze piața pentru jucători pe care să-i aducă în Giulești.

Mihai Iosif, antrenorul căruia Mutu i-a luat locul pe banca Rapidului, i-a sugerat un nume. Este vorba despre ghanezul Baba Alhassan, mijlocaș central care aparține de Hermannstadt.

Dan Petrescu, OUT de la CFR Cluj dacă „feroviarii” sunt eliminați din Conference League?! Poate pleca în această seară » Ce înțelegere are cu Varga
CFR CLUJ - ȘAHTIOR SOLIGORSK
Dan Petrescu, OUT de la CFR Cluj dacă „feroviarii” sunt eliminați din Conference League?! Poate pleca în această seară » Ce înțelegere are cu Varga

Mihai Iosif îi propune lui Adrian Mutu fotbalistul momentului din Superligă

Un jucător pe care i l-am recomandat cuiva de la Rapid - chiar vorbeam cu cineva de acolo despre el - este Baba Alhassan. I-am spus cuiva de la Rapid că îmi place de el încă din Liga 2.

Dacă nu mă înşel, e un jucător născut 2000 care mie mi-a plăcut. Am vorbit cu cineva de la Rapid că îmi place foarte mult de el. Dar nu s-a încercat aducerea lui, a fost doar o discuție”, a precizat Mihai Iosif la Orange Sport.

Un alt fotbalist din Liga 1 care l-a impresionat pe Iosif, antrenorul care a readus-o pe Rapid în primul eșalon, este Juan Bauza, mijlocaș ofensiv de la FCU Craiova:

„Și de Bauza am spus că îmi place. L-am văzut în Liga 2, la Csikszereda, în două, trei meciuri cu Rapid”.

Trecut prin academia lui Real Valladolid, Baba Alhassan a fost transferat de Hermannstadt în toamna lui 2020, după mai bine de un an în care a stat pe tușă.

VIDEO. Vasile Maftei, despre jucătorii doriți de Mutu la Rapid: „Și eu i-aș lua!”

Mai multe știri din Liga 1: 

Haos total în Liga 1: „La noi e un război intern, sunt 3 luni de când nu am primit salariile! Jucătorii vor să rezilieze”

Omul care l-a descoperit pe Rareș Ilie anunță: „Am un puști poate chiar mai bun! Aproape am parafat actele cu Rapid”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
sictir
sictir  •  12 August 2022, 00:03

Gigistii aplauda in genunchi!

sibman
sibman  •  11 August 2022, 22:36

Cine este Mihai Iosif? Vreun impresar? S-a convertit cumva?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close