INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - DUNAJSKA STREDA 1-0

VIDEO Imaginile de la FCSB - Dunajska Streda care l-au șocat pe Mihai Stoica: „Sunt de 20 de ani la Steaua, dar n-am mai trăit așa ceva”

Mihai Stoica, manager general FCSB, în studioul Orange Sport +15   FOTO
Mihai Stoica, manager general FCSB, în studioul Orange Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2022 23:49 / Actualizat vineri, 12 august 2022 00:08

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, s-a declarat uluit de atmosfera din tribune la meciul din această seară cu Dunajska Streda, câștigat la limită, 1-0.

Cu 40.457 de spectatori în tribunele Arenei Naționale, FCSB a învins-o pe Dunajska Streda, cu gol Andrei Cordea, și s-a calificat în play-off-ul Conference League, unde o așteaptă norvegienii de la Viking.

Cine l-a fermecat pe Gigi Becali în victoria cu Dunajska Streda: „El m-a impresionat cel mai tare!”
FCSB - DUNAJSKA STREDA 1-0
Cine l-a fermecat pe Gigi Becali în victoria cu Dunajska Streda: „El m-a impresionat cel mai tare!”

Fanii roș-albaștrilor au făcut un spectacol de zile mari: la un moment dat au aprins lanternele telefoanelor și au făcut valuri, în timp ce scandau pentru echipa favorită.

După meci, managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a admis că atmosfera l-a copleșit.

Mihai Stoica: „Nu am mai trăit așa ceva la Steaua”

Vă dau cuvântul meu de onoare că nu am mai trăit la Steaua o asemenea atmosferă, deși sunt aici de 20 de ani. În momentul în care cei peste 40.000 de suporteri s-au ridicat în picioare și au aprins lanternele... pe mine, unul, m-a copleșit, la 57 de ani.

Nu am mai văzut așa ceva! Nu o zic doar de dragul de a face complimente. Nu sunt om al clișeelor, dar asta este realitatea.

Cred că este o formă de afecțiune poate exagerată, poate și o formă de protest a suporterilor steliști la ceea ce se întâmplă cu echipa asta, care nu este lăsată să joace în București și este șicanată non-stop. Cred că și de asta suporterii sunt aproape de noi.

Meritul indiscutabil revine Peluzei Nord, odată cu ea s-au întors suporterii lângă noi. S-au comportat ireproșabil, au susținut echipa de la încălzire până la finalul partidei”, a punctat MM la Orange Sport.

„Cu Viking cred că vom depăși borna de 50.000 de oameni”

Oficialul FCSB așteaptă chiar mai mulți spectatori la meciul de acasă cu Viking, pe 18 august: „Se va deschide peluza atunci. Să vedem câți suporteri norvegieni vor veni, dar probabil că vom depăși borna de 50.000 de oameni cu Viking”.

55.634este capacitatea oficială a Arenei Naționale

Am suferit puțin, ne-au avertizat cu acea bară. Cred că și Dunajska Streda a demonstrat că are câțiva jucători de valoare. Ne-am calificat în play-off cu dublă victorie, nu ai cum să nu fii mulțumit.

Faza golului este de excepție, atât pasa lui Octavian Popescu, cu exteriorul, pe care o reușesc doar marii fotbaliști, cât și execuția lui Bogdan Rusu și faptul că Andrei Cordea a venit exact când a trebuit să vină în fața porții.

Mai trebuie remarcat un jucător care a depus un efort cum rar vezi la un jucător român. Este vorba despre Darius Olaru. Parcă-mi venea să-i spun să se oprească.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

Citește și: 

Tavi Popescu, reacție matură la criticile lui Becali + Ce spune Rusu, noul favorit al patronului
FCSB - DUNAJSKA STREDA 1-0
Tavi Popescu, reacție matură la criticile lui Becali + Ce spune Rusu, noul favorit al patronului
Cât de grave sunt accidentările lui Miculescu și Șut: „Are o entorsă de genunchi, se pare că la ligamentul colateral extern”
FCSB - Dunajska Streda 1-0
Cât de grave sunt accidentările lui Miculescu și Șut: „Are o entorsă de genunchi, se pare că la ligamentul colateral extern”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  12 August 2022, 15:40

Iar promovati puscariasii. #farapenaliinfotbal

luisharcsa
luisharcsa  •  12 August 2022, 11:33
Postat de Agamemnon pe 12 August 2022, 07:33

Și în timpul celor aproape doi ani, petrecuți la Jilava și la Poarta albă, tot la "Steaua" ai fost, ***

He he, acoo a fost la facultatea de literatura.

luisharcsa
luisharcsa  •  12 August 2022, 11:31
Postat de rav410wrc pe 12 August 2022, 09:24

Draga luis, adevarul e ca la Cazemata Ghencea, NU se vor aduna 40k de spectatori, nici la toate meciurile din sezonul care a inceput, de second hand league, puse la un loc :(((

Korekt, si nici nu ma intereseaza aia, dar si mee-mee abereaza si manipuleaza. fcsb este fcsb, iar steaua este steaua, Atat. In rest, nu ma intereseaza

Vezi toate comentariile (32)
Comentează