FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a sunat un patron din Liga 1 imediat după meciul cu Dunajska Streda: „Îți dau 500.000 de euro pe el, «înnebunește» fundașii!”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2022 11:18 / Actualizat vineri, 12 august 2022 12:13

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, a dezvăluit că l-a contactat pe Adrian Mititelu, finanțatorul de la FCU Craiova, pentru Andrea Compagno (26). 

Aflat în căutarea unui atacant pentru FCSB, Gigi Becali s-a orientat către Andrea Compagno, vârful italian care în ultimii doi ani a înscris 24 de goluri pentru FCU Craiova

Îi face concurență lui Becali » Dan Petrescu anunță „prețul corect” pentru Deac, dorit de Mutu la Rapid
CFR CLUJ
Îi face concurență lui Becali » Dan Petrescu anunță „prețul corect” pentru Deac, dorit de Mutu la Rapid

Latifundiarul a dezvăluit că a luat legătura cu Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, căruia i-a oferit 500.000 de euro pentru Compagno. Finanțatorul echipei din Craiova a refuzat propunerea. 

Gigi Becali, ofertă pentru Andrea Compagno de la FCU Craiova: „Mititelu nu vrea să-l dea”

„Nu avem atacant. Îi avem pe Rusu și Ianis. Nu te poți bate în Europa cu Ianis Stoica. E posibil să crească, dar la ora asta nu este ce trebuie. O să se supere dacă aude, dar așa e. Nu înscrie, deși are ocazii clare. Dar calități are, «bicuiește» fundașii, aleargă mult. Dică asta vrea, a zis că asta-i place la el, că este arțăgos în față.

Oricum, 100% mai luăm un atacant. Aseară, de exemplu, ca să vă spun, am vorbit cu cineva care e prieten cu Mititelu pentru Compagno, dar Mititelu a spus că nu îl vinde, că vrea în play-off.

Compagno ăsta la început mi se părea aiurea, dar a crescut așa de mult... se bate cu fundașii, îi înnebunește! Rămâne mingea la el, driblează bine, are execuție, a crescut enorm!

Mi l-a propus cineva acum vreun an, pentru 350.000 de euro. Am zis că îi dau 350.000 de euro să mă lase în pace. Acum am spus că dau 500.000, nu 300.000! Bine, mai întâi am oferit 400.000, apoi am urcat”, a declarat Becali la Pro Arena.

Și eu ziceam la fel acum doi ani, când a venit la echipă, că îi lipsește ceva. Dar a avut o creștere fantastică, nu-l mai recunoști acum! Compagno a fost în probe la Petrolul acum 3 ani, dar nu l-au vrut.

- Marcel Pușcaș, președinte FCU Craiova

De la promovarea lui FCU în Liga 1, Compagno a înscris 15 goluri în 32 de meciuri. În noua stagiune are 3 reușite în 360 de minute jucate. Înainte de FCU Craiova, Compagno a jucat doar în ligile inferioare din Italia și pentru doi ani, perioada 2018-2020, în San Marino.

Becali a sunat un patron din Liga 1 imediat după meciul cu Dunajska Streda: „Îți dau 500.000 de euro pe el, «înnebunește» fundașii!”
Andrea Compagno

Mai multe știri din Liga 1: 

Noul jucător de la FCSB l-a lăsat mască: „Nu o să vezi niciodată așa ceva de la Mamut și Dumiter”

Transfer pentru grupe! FCSB are pe listă jucătorul lunii în fotbalul românesc: „Suntem deschiși, dar 500.000 de euro e prea puțin”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
catalynn
catalynn  •  12 August 2022, 18:01
Postat de dobrin pe 12 August 2022, 17:33

S-a vazut la meciul cu CSU de ce nu joaca in Italia. A dat un luft cum se dadea pe vremuri la judeteana. In loc sa fie 1-0 pentru Mititelu s-a facut 2-0 pentru Rotaru.

Sincer!? La luftul ăla din 6-7m chiar m-am îngrijorat pt sănătatea omului, putea sa își piardă piciorul de la genunchi in jos! :-))) Pt campionatul nostru omul e cât se poate de OK, cred ca FCU a făcut o afacere buna cu el.

dobrin
dobrin  •  12 August 2022, 17:33
Postat de catalynn pe 12 August 2022, 12:20

Dacă era atât de bun, îmi e greu sa cred ca niciun club italian, măcar din serie B, nu s-a arătat interesat … Pana la urma omul s-a făcut remarcat in campionatul din Sam Marino, faptul ca la noi a ajuns vedeta nu ne arata cât e de bun italianul ci cât de slab e nivelul fotbalului din România!

S-a vazut la meciul cu CSU de ce nu joaca in Italia. A dat un luft cum se dadea pe vremuri la judeteana. In loc sa fie 1-0 pentru Mititelu s-a facut 2-0 pentru Rotaru.

FCUCraiova
FCUCraiova  •  12 August 2022, 17:06

Cu siguranta o sa ajunga Compagno la nea cici cand va juca in grupele CL cu numele de steaua

Vezi toate comentariile (12)
Comentează