FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONERI

EXCLUSIV Unul da, altul ba! Cum s-au concluzionat negocierile pentru naționalele de tineret și ce variantă de rezervă a găsit Stoichiță

Leo Grozavu (în stânga) și Daniel Pancu
Leo Grozavu (în stânga) și Daniel Pancu

Articol de , , - Publicat vineri, 12 august 2022 13:55 / Actualizat vineri, 12 august 2022 14:04

Daniel Pancu (44 de ani) va fi instalat în săptămâna următoare ca selecționer al lotului U20, în locul lui Bogdan Lobonț. Leo Grozavu (54) a refuzat să vină în locul lui Bratu la naționala U21 și Federația îl ia în calcul acum pe Emil Săndoi (57) pentru postul acela.

Federația e pe cale să oficializeze schimbările de la loturile de tineret. Daniel Pancu e alesul lui Mihai Stoichiță pentru conducerea naționalei sub 20 de ani și urmează ca el să fie instalat în funcție în săptămâna următoare. A mai rămas doar ca Burleanu să valideze decizia directorului tehnic din FRF.

FCSB l-a prezentat pe Vadim Rață! » Gigi Becali: „Va juca duminică”
FCSB
FCSB l-a prezentat pe Vadim Rață! » Gigi Becali: „Va juca duminică”

Daniel Pancu, în locul lui Lobonț la naționala U20

Pancu îl înlocuiește pe Lobonț, al cărui contract a expirat și nu a fost reînnoit din cauza rezultatelor dezastruoase pe care le-au înregistrat „tricolorii” sub comanda lui.

 Lotul sub 20 de ani nu are vreo competiție oficială, joacă doar meciuri amicale și a fost creat pentru a le oferi partide internaționale jucătorilor care nu sunt convocați nici în naționala sub 21 de ani, nici în cea sub 19 ani.

Săndoi, favoritul pentru U21 după refuzul lui Leo Grozavu

Surprinzător, FRF plănuiește și înlocuirea lui Florin Bratu, selecționerul echipei sub 21 de ani. Rezultatele lui Bratu nu au fost bune, însă el a condus „tineretul” numai în jocuri amicale, în condițiile în care obiectivul care i-a fost trasat la angajare era să alcătuiască o formație pentru Campionatul European din anul viitor, pe care România îl va găzdui alături de Georgia.

Stoichiță găsise și înlocuitorul lui Florin, pe Leo Grozavu. Surse din Federație susțin că fostul antrenor al lui Sepsi ar fi refuzat propunerea, nemulțumit de salariu și de faptul că nu-i era asigurată posibilitatea să vină cu staff-ul propriu.

Stoichiță se gândește acum la Emil Săndoi pentru înlocuirea lui Bratu. Fostul internațional a antrenat-o cel mai recent pe Chindia, de la care a plecat la finalul sezonului trecut.

Săndoi i-a salvat pe târgovișteni de la retrogradare în urma unui baraj disputat cu Chiajna. 

Victoria dâmbovițenilor a venit greu, după executarea loviturilor de departajare, și conducerea a hotărât pe urmă să nu extindă colaborarea cu Emil, a preferat să-l angajeze pe Adrian Mihalcea, de la Unirea Slobozia. Înlocuitorul lui Bratu va avea același obiectiv, să asambleze un lot pentru Euro din anul următor.

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Costi Mocanu, răspuns acid pentru primarul din Mioveni: „Se crede Berlusconi pe banii orașului!”

Becali îl face praf pe Adrian Mutu, după oferta pentru Coman: „Nu cred că face Șucu asemenea mizerii. Dacă pui antrenorul să negocieze, ești de circ!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
richter90210
richter90210  •  12 August 2022, 19:32

Cum sa il pui pe omul care spunea ca-l respecta pe *** ala de kadarov selectionerul reprezentativei under 20 ? Ce exemplu *** poate fi omul asta pentru tinerii fotbalisti romani?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  12 August 2022, 17:11
Postat de rottwailer pe 12 August 2022, 15:43

Ce-l recomanda pe Pancu pe acel post? Panciu?

Prietenia cu Tamas si cu Centrul Vechi ;)) aaaa era sa l uit pe Bachus cel mai bun prieten al lui ;))

elgabri
elgabri  •  12 August 2022, 17:08

Stoichita groparul fotbalului Romanesc !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează