INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Unii da, alții ba! » Barcelona nu și-a putut înregistra toți fotbaliștii înaintea primei etape din La Liga. Cine a rămas pe dinafară

FC Barcelona a reușit să-și legitimeze aproape toți fotbaliștii transferați vara aceasta înaintea primei etape din La Liga împotriva celor de la Rayo Vallecano, singurul jucător care nu are încă „undă verde” de joc fiind Jules Kounde.
Foto: Imago
FC Barcelona a reușit să-și legitimeze aproape toți fotbaliștii transferați vara aceasta înaintea primei etape din La Liga împotriva celor de la Rayo Vallecano, singurul jucător care nu are încă „undă verde” de joc fiind Jules Kounde. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2022 12:13 / Actualizat sambata, 13 august 2022 12:50

FC Barcelona a reușit să-și legitimeze aproape toți fotbaliștii transferați vara aceasta înaintea primei etape din La Liga împotriva celor de la Rayo Vallecano, singurul jucător care nu are încă „undă verde” de joc fiind Jules Kounde.

Vineri seară, cu o zi înainte ca Barcelona să joace pe Camp Nou primul meci al sezonului, catalanii au scăpat de una dintre cele mai mari griji. Astfel, Xavi a reușit să legitimeze 4 noi fotbaliști transferați vara aceasta. 

Robert Lewandowski, Franck Kessie, Raphinha și Andreas Christensen au primit drept de joc și sunt așteptați să debuteze ciar diseară în tricoul catalanilor. De asemenea, și Ousmane Dembele și Sergi Roberto , fotbaliști care și-au reînnoit contractele au fost și ei legitimați și sunt apți de joc.

Premieră după 17 ani » Messi, absent de pe lista pentru Balonul de Aur. Marele favorit + numele-surpriză
BALONUL DE AUR
Premieră după 17 ani » Messi, absent de pe lista pentru Balonul de Aur. Marele favorit + numele-surpriză

Jules Kounde, singurul fotbalist care nu a fost legitimat

Fundașul central francez pe care catalanii au plătit 50 de milioane de euro este singurul dintre noile transferuri care nu a fost încă înregistrat. 

Pentru a-l putea înregistra la Ligă, Barcelona trebuie să reducă din masa salarială, scâpând de alți jucători. Braithwaite, Umtiti, Depay și Frenkie de Jong sunt jucătorii de care catalanii încearcă să scap. Plecarea unuia dintre ei ar însemna legitimarea lui Kounde. 

Acordul care a ajutat-o pe Barcelona să-și înregistreze noile transferuri

FC Barcelona a anunțat ieri vânzarea unui alt procent, de 24,5%, din acțiunile Barca Studios către compania Orpheus Media, deținută de Jaume Roures, în schimbul a 100 de milioane de euro.

Așa-numita „a patra pârghie” a fost activată în cele din urmă de conducerea catalană. Suma obținută i-a ajutat pe vicecampionii Spaniei să-i înregistreze pe Lewandowski &co.

79%din totalul drepturilor de vânzare a vândut Barcelona pentru a scăpa de colapsul financiar

Citește alte știri din fotbalul internațional: 

O legendă a lui Liverpool povestește o ceartă celebră pe teren: „Există vreun risc nenorocit să câștigi un atac prin alunecare?”

UEFA a anunțat nominalizații la „Jucătorul Anului” » Doi fotbaliști de la Real Madrid și unul de la Manchester City sunt pe listă

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
lapusneanul
lapusneanul  •  13 August 2022, 13:04

din titlul articolului reiese ca kounde e ...altii..hahahaha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează