INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Anunțul momentului în Spania: „După acest mandat la Real Madrid, o să mă retrag”

Carlo Ancelotti/ foto Imago Images
Carlo Ancelotti/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2022 18:07 / Actualizat sambata, 13 august 2022 18:31

Carlo Ancelotti (62 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a anunțat că se va retrage din fotbal după despărțirea de „albi”.

Italianul nu vrea să mai continue după acest mandat la Real Madrid și consideră că retragerea de la acest club este cea mai „logică” alegere.

Dan Petrescu, despre transferul neașteptat de la CFR Cluj: „Era nefericit, și-a dorit să plece” + soluțiile de avarie ale campioanei: „Cred că îi arunc în luptă”
CFR Cluj
Dan Petrescu, despre transferul neașteptat de la CFR Cluj: „Era nefericit, și-a dorit să plece” + soluțiile de avarie ale campioanei: „Cred că îi arunc în luptă”

Carlo Ancelotti și-a anunțat retragerea

Carlo Ancelotti a revenit la Real Madrid în urmă cu un an, iar actualul contract îi expiră în 2024. Dacă nu îi va fi oferită prelungirea de către Florentino Perez sau va fi dat afară înainte, „Don Carlo” nu va mai prelua o altă echipă.

„Acest mandat la Real Madrid îmi va încheia cariera. După «Los Blancos», nu voi mai continua. Real Madrid este vârful fotbalului. Este logic să punem cuvântul «sfârșit» după această experiență”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de As.com.

Carlo Ancelotti: „Actualul Real Madrid e o echipă serioasă, cu jucători umili”

„Don Carlo” a vorbit și despre jucătorii Realului din acest moment și le-a lăudat calitățile umane, care le completează pe cele fotbalistice.

„ Actuala echipă madrilenă este la un nivel foarte ridicat și nu doar din punct de vedere tehnic. Este o echipă serioasă, cu jucători umili: chiar și vedetele au picioarele pe pământ. Modric, Casemiro și Benzema, cei mai experimentați, conduc grupul.

Calitatea este incontestabilă, dar acest lucru nu ar fi suficient. Aspectul uman este fundamental, iar la acest capitol, Real Madrid este unic”, a mai spus Carlo Ancelotti.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Reîncepe Serie A: cum arată cele 5 favorite la titlu, ce români avem în Italia + Cine transmite la TV în România

Unii da, alții ba! » Barcelona nu și-a putut înregistra toți fotbaliștii înaintea primei etape din La Liga. Cine a rămas pe dinafară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
bomboanecumenta
bomboanecumenta  •  14 August 2022, 11:29

"Anuntul momentului":)))

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  13 August 2022, 20:49

Sa se retraga de acolo ca nu se potriveste deloc, nu si din fotbal, sa mearga inapoi la echipe cinstite precum Napoli sau Everton si sa dovedeasca faptul ca e mare antrenor.

maradona79
maradona79  •  13 August 2022, 18:49

Gigi Becali a dat recent o declaratie asemanatoare, in care a mentionat ca nu va mai antrena niciun alt club dupa fecesebe, care ar reprezenta, in opinia lui, varful fotbalului din mamaliga, cu conditia sa excludem vreo 2-3 echipe.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează