FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Hagi a renunțat la golgeterul Farului! » Primul club care i-a făcut ofertă

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2022 11:00 / Actualizat marti, 16 august 2022 12:15

Atacantul Adrian Petre (24 de ani) ar fi plecat de la Farul, după doar un an, și ar încerca să revină în Italia, în Serie B.

După ce i-a adus pe Denis Alibec (31), Vlad Morar (29) și l-a împrumutat pe Louis Munteanu (20), Gică Hagi ar fi decis să renunțe la Adrian Petre.

Ce este crucea celtică, simbolul folosit și de neonaziști, pe care UEFA a ochit-o în peluză și pentru care a sancționat-o pe FCSB
FCSB - VIKING
Ce este crucea celtică, simbolul folosit și de neonaziști, pe care UEFA a ochit-o în peluză și pentru care a sancționat-o pe FCSB

Adrian Petre ar fi plecat de o săptămână de la Farul

Vârful adus în vara lui 2021 nu a mai fost în lotul constănțenilor în ultimele două etape, la meciurile cu FC Botoșani și Hermannstadt, și se pare că și-ar fi reziliat de o săptămână contractul, scrie sportarad.ro.

Sursa citată mai scrie că atacantul arădean ar fi avut deja o primă ofertă din străinătate, de la Wisla Cracovia, dar a refuzat-o. El caută să revină în Serie B, iar agentul său ar fi în discuții cu mai multe cluburi din Italia.

800.000 de euroe cota lui Adrian Petre, potrivit transfermarkt

La Farul, Adi Petre a strâns 37 de partide, marcând 11 goluri. În acest sezon are 2 reușite în 3 meciuri.

Crescut la UTA, Adi Petre a mai jucat la Esbjerg, FCSB și Cosenza.

După plecarea lui Adrian Petre, Hagi mai rămâne cu 3 atacanți centrali în lot: Denis Alibec, Vlad Morar și Louis Munteanu. Pe acest post mai pot juca Robert Moldoveanu (23 de ani) și Luca Andronache (19).

Puteam să avem punctaj maxim până în acest moment, dar din anumite motive nu au venit punctele. Ne-au lipsit golurile. Am dominat, am controlat. Noi am avut posesia. Adversarul se mulțumește cu un contraatac. Am ratat anumite situații. Avem identitatea noastră, drumul e foarte bun. În mod normal ar fi trebuit să avem toate punctele 

- Gică Hagi, antrenor Farul

Ce transferuri a făcut Farul în această vară:

  • VENIRI: Corinus (Clinceni), Buzbuchi (Gaz Metan), Vl. Morar (Dinamo), Doukoure (Tabor Sezana), Torje (Dinamo), R. Benzar (Lecce), Mboko (Clinceni), Nedelcu (FCSB), R. Ion (FCSB), Mihai Popescu (Hearts), David Kiki (Arda Kardzhali), Tudor Băluță (liber), Denis Alibec (liber)
  • REVENIRI: Casap (Chiajna), Matiș (Chiajna), Grosu (Metaloglobus), An. Vlad (CS Hunedoara), Neciu (U Cluj), Căpușă (Chindia), Haită (U Cluj)
  • PLECĂRI: Ciobanu (Rapid), Brănescu (liber), Purece (liber), Omoh (Liber), G. Iancu (Akhmat Grozny), Betancor (CFR), Bradley de Nooijer (CSKA Sofia), Mladen (Panaitolikos)

VIDEO Florin Bratu a comentat despărțirea de naționala U21: „A fost o decizie de comun acord”

Citește și: 

Gică Hagi, întrebat de ce fotbaliști ca Alibec sau Benzar nu se impun în străinătate: „Eu asta știu!”

Propus în spațiul public ca șef la Ministerul Sportului, Hagi a dat răspunsul: „Voi nu știți ce gândesc eu. Sau vă faceți că nu m-ați auzit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
cosmin_radu
cosmin_radu  •  16 August 2022, 16:22

De ce nu varianta pentru Rapid?:)

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  16 August 2022, 14:19

Petre trebuie sa iasa din zona de confort..... zici ca vine la fotbal ca la Teatru.....in care el e spectator , si nimereste pe scena ...... nu stie replicile !

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  16 August 2022, 14:10

Torje si MOrar sunt sub el (Petre) ca valoare si perspectiva........

Vezi toate comentariile (11)
Comentează