INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO S-a întors Di Magia! Gol și pasă de gol la debutul în Serie A + A ieșit accidentat

Angel Di Maria a debutat cu gol la Juventus, Foto: Twitter
Angel Di Maria a debutat cu gol la Juventus, Foto: Twitter

Articol de - Publicat marti, 16 august 2022 18:28 / Actualizat marti, 16 august 2022 18:54

Angel Di Maria (34 de ani), venit liber de la PSG, a debutat în Serie A cu gol și a oferit și un assist lui Dusan Vlahovic (22 de ani). Desemnat omul meciului în Juventus-Sassuolo, scor 3-0, argentinianul s-a accidentat însă la adductori și a fost schimbat.

Juventus nu s-a orientat deloc rău când l-a adus pe argentinian. Liber de contract, după ce PSG nu a vrut să-l mai păstreze, Di Maria nu și-a pierdut calitățile tehnice la 34 de ani și dovedește deja că merită banii investiți de bianconeri în salariul său. 

Titularizat de Allegri în atac lângă Vlahovici, într-un 4-4-2, „El Fideo” nu a avut nevoie decât de 26 de minute să marcheze primul gol în Serie A. Schimbarea tactică gândită de antrenor după prima pauză de hidratare, prin trecerea lui în extremă, a rupt echilibrul partidei cu Sassuolo.

Artificiul prin care FCSB câștigă 5% din Arena Națională la meciul cu Viking! Cum „driblează” sancțiunea UEFA
FCSB - Viking
Artificiul prin care FCSB câștigă 5% din Arena Națională la meciul cu Viking! Cum „driblează” sancțiunea UEFA

Di Maria a predat o lecție de fotbal

Assistul primit de la Alex Sandro a deschis recitalul de magie al lui Angel, completat cu pase deosebite, centrări de calitate, inclusiv rabona. Colaborarea cu Vlahovic merge optim, lucru subliniat după meci și de vârful sârb: „Este o senzație cu adevărat incredibilă și o mare plăcere să evoluezi alături de asemenea campioni. Cred că vom funcționa bine și mai departe. Ați văzut ce meci a făcut și a meritat pe deplin toate aplauzele colegilor și fanilor”. 

Dușan i-a mulțumit și pentru pasa de la golul de 3-0, declarând că așteaptă multe altele pe viitor. Per total, Di Maria a predat o lecție de fotbal și a risipit deja orice urmă de îndoială asupra valorii sale. Nu întâmplător a fost ales MVP pe „Allianz Stadium”, primind 7,5 în Gazzetta dello Sport.

Di Maria, destul de fragil

N-a fost totul roz legat de Ángel. Pentru că partida lui s-a încheiat în minutul 63, la 12 minute după pasa decisivă pentru Vlahovici. S-a accidentat, acuzând probleme la adductori în partea stângă, și a părăsit terenul. 

„Regret că nu l-am scos după golul al treilea”, a mărturisit Allegri. Examenele medicale făcute la prânz urmează să clarifice cât va sta pe bară. În martie trecut s-a rupt ultima oară „El Fideo”, absentând o lună de la PSG, din cauza unei leziuni musculare la coapsă.

VIDEO. Rezumatul meciului Juventus-Sassuolo (3-0)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Vestea momentului în fotbalul european: „Ronaldo pleacă de la Manchester United”

Operațiunea 300 » Mircea Lucescu continuă cursa pentru recordul de meciuri internaționale

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează