FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - OȚELUL 1-3

VIDEO Ce l-a deranjat pe Dorinel Munteanu în timpul victoriei cu Dinamo: „Au cam sărit calul!”

Oțelul s-a impus în deplasarea cu Dinamo, scor 3-1. Dorinel Muntenau (54 de ani), antrenorul gălățenilor, a fost mulțumit de atitudinea elevilor lui. +8   FOTO
Oțelul s-a impus în deplasarea cu Dinamo, scor 3-1. Dorinel Muntenau (54 de ani), antrenorul gălățenilor, a fost mulțumit de atitudinea elevilor lui.

Articol de , - Publicat marti, 16 august 2022 20:39 / Actualizat marti, 16 august 2022 21:25

Oțelul s-a impus în deplasarea cu Dinamo, scor 3-1. Dorinel Munteanu (54 de ani), antrenorul gălățenilor, a fost mulțumit de atitudinea elevilor lui. 

Ovidiu Burcă, mesaj tranșant pentru jucători după înfrângerea cu Oțelul: „Aici oamenii nu așteaptă decât victoria! Ori rezistă la presiune, ori...”
Dinamo - Oțelul 1-3
Ovidiu Burcă, mesaj tranșant pentru jucători după înfrângerea cu Oțelul: „Aici oamenii nu așteaptă decât victoria! Ori rezistă la presiune, ori...”

Dorinel Munteanu, după Dinamo - Oțelul 1-3

„Am avut un plus de atitudine, am câștigat meritat. Am controlat jocul, am avut ocazii. A fost o ezitare în minutul 45, apoi am demonstrat atitudine, caracter.

În primul rând, este o muncă de un an de zile. Le-am cerut să aibă încredere în ei. Este greu să fim învinși. Nu trebuie să avem nume mari, trebuie să fim o echipă!

Duminică urmează un meci greu cu Unirea Constanța, la 12:30, pe căldură mare. Trebuie să câștigăm totul pe teren propriu, apoi să vedem ce obținem din deplasare”, a spus Dorinel Munteanu, la „Digi Sport Special”.

Dorinel Muntenu, fost jucător și antrenor la Dinamo, a fost deranjat de atitudinea unor fani prezenți la Clinceni. 

„Știu istoria mea la Dinamo, pentru mine contează. Nu o pot uita niciodată. Îmi pare rău că unii spectatori au cam sărit calul. Dar nicio problemă. Acum sunt la Galați, îmi apăr interesele. E posibil ca Dinamo să lupte la play-off. Vor mai aduce sigur jucători. Dinamo a fost susținută de foarte mulți suporteri. Dar au trecut prin momente grele și au multe de muncit”, a concluzionat Dorinel. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Număr incredibil de bilete vândute într-o oră pentru meciul FCSB - Viking: „Să nu pice serveru’”

EXCLUSIV A vrut să lase fotbalul pentru Poliție! Povestea neștiută a fotbalistului dorit de granzii Ligii 1: „L-am găsit cu geanta în mână, voia s-o predea la magazie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
alenb
alenb  •  17 August 2022, 11:40
Postat de cpt.ahab pe 17 August 2022, 11:11

Suporterii gălățeni s-au dovedit niște golani fără pic de educație. Neașteptat, pentru că pe vremea când Oțelul evolua în liga I erau niște suporteri cuminți.

Asta e, dupa mai multi ani pe maidanele ligilor inferioare scade nivelul, asta o sa se intample si cu suporterii lui dinamo, din intelectuali rasati cum sunt acu vor deveni niste suporteri ai pesterilor in cativa ani de B sau C.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 August 2022, 11:11

Suporterii gălățeni s-au dovedit niște golani fără pic de educație. Neașteptat, pentru că pe vremea când Oțelul evolua în liga I erau niște suporteri cuminți.

creeperno807
creeperno807  •  16 August 2022, 22:36

S-a vazut cat de slabi sunt fundasii centrali

Vezi toate comentariile (6)
Comentează