FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Vlad Iacob, agasat de suporterii lui Dinamo: „Ne-am săturat!” + Transferuri urgente anunțate: „Vin săptămana asta”

Dinamo a fost învinsă de Oțelul, scor 1-3, în runda cu numărul 2 din liga secundă. Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”, a fost agasat de suporteri în timpul interviurilor. +8   FOTO
Dinamo a fost învinsă de Oțelul, scor 1-3, în runda cu numărul 2 din liga secundă. Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”, a fost agasat de suporteri în timpul interviurilor.

Articol de , , - Publicat marti, 16 august 2022 21:22 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 02:24

Dinamo a fost învinsă de Oțelul, scor 1-3, în runda cu numărul 2 din liga secundă. Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”, a fost agasat de suporteri în timpul interviurilor. Miercuri, fac vizita medicală doi jucători francezi, pe care alb-roșiii vor să-i transfere.

Suporterii lui Dinamo au făcut deplasarea în număr mare la Clinceni, pentru meciul cu Oțelul. Nemulțumiți de prestația elevilor lui Ovidiu Burcă, fanii au răbufnit la final. 

Mai multe persoane au întrerupt interviul pe care Vlad Iacob îl oferea pentru GSP.ro și TVR: „Ceartă-i puțin, da! Rușine, ne-am săturat”.  Administratorul special al lui Dinamo a fost vizibil deranjat, le-a cerut să se îndepărteze, apoi a continuat interviul.

VIDEO Vlad Iacob, după Dinamo - Oțelul 1-3: „Aducem jucători săptămâna asta!”

„Ca orice înfrângere, e frustrantă. Mai ales că i-am avut pe fani foarte aproape. Am suferit un pic la nivel individual, au fost goluri pe greșeli individuale. Din nou, nu am avut extraordinar de mult timp la dispoziție. Cred că Ovidiu e ultimul antrenor ajuns la o echipă din Liga 2. Trebuie să muncim, să avem încredere în proces.

Săptămâna asta vom anunța și noi transferuri. Săptămâna asta vor veni sigur doi, poate chiar trei jucători. E clar pentru toată lumea că avem nevoie de jucători în apărare. 

Sper să mai jucăm un singur meci la Clinceni, dar nu depinde de noi, ci de cei de la Ministerul Sportului. Îi întrebăm în fiecare săptămâmă, vrem să știm când sunt pregătiți cu Arcul de Triumf. Noi suntem gata oricând”, a spus Vlad Iacob. 

Din informațiile Gazetei, doi jucători francezi vor efectua astăzi vizita medicală la Dinamo. Dacă totul este în regulă, cei doi vor fi prezentați și se vor alătura lotului pregătit de Ovidiu Burcă.

FOTO Cele mai tari imagini din Dinamo - Oțelul

+4 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Număr incredibil de bilete vândute în doar o oră pentru meciul FCSB - Viking: „Să nu pice serveru’”

Ovidiu Burcă, mesaj tranșant pentru jucători după înfrângerea cu Oțelul: „Aici oamenii nu așteaptă decât victoria! Ori rezistă la presiune, ori...”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
creeperno807
creeperno807  •  17 August 2022, 22:39

Aia de-au purtat veste sunt culti?

sile007
sile007  •  17 August 2022, 14:21

Doar ddb in ,,B'', doar csa vrea in ,,A''...asa ceva! Cei mai incuiati si inculti suporteri.

danglumetu
danglumetu  •  17 August 2022, 10:30

''Cred că Ovidiu e ultimul antrenor ajuns la o echipă din Liga 2.'' ce-o fi vrut sa spuna??? dinamo, daca nu se desfiinteaza, nu termina in primele zece!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close