FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV // VIDEO Cum s-a consolat Horațiu Moldovan după gafa din meciul cu Petrolul: „Au greșit De Gea și Neuer, e ceva omenesc”

Horațiu Moldovan/ foto Imago Images
Horațiu Moldovan/ foto Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 17 august 2022 15:52 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 17:05

Horațiu Moldovan (24 de ani), portarul Rapidului, a vorbit în premieră despre gafa din meciul cu Petrolul, pierdut cu 0-1 de echipa sa.

La șutul lui Grozav din afara careului, Moldovan a fost pe minge, dar a scăpat-o pe lângă mâini în poartă. Horațiu a spus că a trecut peste marea greșeală cu ajutorul mesajelor de susținere primite.

Mititelu nostalgic » A oficializat transferul fiului atacantului care i-a pus pe tavă Stelei titlul din '98!
FCU CRAIOVA
Mititelu nostalgic » A oficializat transferul fiului atacantului care i-a pus pe tavă Stelei titlul din '98!

Horațiu Moldovan: „Îmi pare rău că am greșit, dar e omenesc”

„Cred că prima zi a fost mai grea. Îmi pare rău că am greșit și am pierdut puncte. E omenesc, au greșit De Gea, Neuer. Pe această cale le mulțumesc tuturor suporterilor, oamenilor din staff și colegilor, chiar m-au încurajat. Trebuia să merg în plonjon, dar din greșeli învățăm.

Am primit mesaje de la mulți oameni de la care nu mă așteptau. M-au încurajat și antrenorul cu portarii și mister Adi Mutu. Nu cred că trebuie să fac ceva diferit, trebuie să demonstrez că a fost o greșeală”, a declarat Moldovan.

Horațiu Moldovan, despre...

...meciul cu UTA, fosta sa echipă: „Nu am nimic ce să le reproșez celor de la UTA, le mulțumesc că m-au debutat în Liga 1. Plăcerea și ambiția m-au făcut să merg mai departe. Pe unde am fost înainte nu am avut ocazia să arăt ce pot. Mă bucur că am ajuns la Rapid, cea mai frumoasă echipă din țară. Cu UTA va fi un derby, au un lot bun, un antrenor bun”.

...o posibilă plecare în străinătate: „Nu mi-am dorit neapărat să plec. Dacă va veni ofertă bună pentru mine și pentru club, atunci vreau să fac acest pas în străinătate. Dar nu sunt disperat, mă simt bine aici, apreciat”.

...șansele la titlu: „E greu să vorbim deocamdată despre titlu. Nu suntem omogeni, sunt mulți jucători noi. Dar după ce ne omogenizăm, vom fi greu de bătut”.

...relația cu Florin Niță: „Niță e un om extraordinar, am simțit conexiunea cu el la națională. E un om bun. M-a motivat să muncesc mult mai mult când îl vedeam pe el cum se pregătește”.

Citește și alte știri din Liga 1:

Reacția lui Dică în direct, când a fost întrebat despre fotbalistul mazilit de Gigi Becali: „Nu vreau mofturi!”

OUT până la finalul anului! Fundașul dorit și de Becali s-a operat, după accidentarea suferită la ultimul meci

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
flob
flob  •  21 August 2022, 10:03

Aseară, Moldovan a închis gura marilor cunoscătorii de fotbal, frustrații de serviciu, care își varsă desteptaciunile pe aici.

oskforever
oskforever  •  19 August 2022, 20:55
Postat de mihai041 pe 17 August 2022, 22:17

E mare invidia la Sfântul Gheorghe. Să ai așa un portar bun, de națională, și să îl pierzi gratis este greu de digerat.

Indivia la ce? au terminat in fata rapidului,au luat mai putine goluri ca rapid+ a castigat cupa...la ce sa fie individiosi?

gigimarga2
gigimarga2  •  18 August 2022, 18:38
Postat de Heiheiargesul1987 pe 18 August 2022, 16:17

Nu ati inteles ce am vrut sa zic...este bine sa tintesti cat mai sus si sa vrei sa atingi performantele idolilor tai in domeniuk tau de activitate. De comparat poti insa sa o faci abia dupa ce rezultatele tale pot fi comparabile. E o mica diferenta...

Inteleg ca doresti sa nuanțezi punctul tau de vedere . Dar orice drum incepe cu primul pas . Iar cand pornesti trebuie sa sti exact catre ce vrei sa te indrepti . In ce masura iti vei realiza aspiratiile ramane de vazut dar exista o vorba care spune ca trebuie sa muncesti pana cand idolii tai îti vor deveni rivali . Dar pentru asta trebuie sa ai curajul sa visezi . Uitati va la Popovici. Baiatul asta si a propus cu mult timp in urma sa i bata pe toti. Iar pentru asta munceste din greu. Oare ce s ar fi petrecut cu el daca nu avea curaj sa se compare cu Phelps , Filho ,etc ?Nu este nimic gresit sa ai curaj sa te compari cu cei mai cunoscuti din breasla ta. Iar daca stau si im amintesc gafele lui DeGeea ,Casillas, Cutois si Donarumma,etc, nu mi se pare deloc exagerat

Vezi toate comentariile (20)
Comentează