INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - VIKING 1-2

Antrenorul lui Viking, după victoria echipei sale: „Am obținut mai mult decât meritam”

Morten Jensen 
Foto: Imago
Morten Jensen Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 09:50 / Actualizat vineri, 19 august 2022 10:55

FCSB a pierdut pe Arena Națională cu Viking, scor 1-2, în manșa tur a play-off-ului Conference League. Morten Jensen (42 de ani), antrenorul norvegienilor, consideră că rezultatul este unul norocos, după cum s-a desfășurat partida.

„A fost maximum ce puteam obține. Steaua (n.r. - FCSB) este o echipă foarte bună, am văzut asta. Am fost dominați în anumite momente, dar am reușit să ieșim învingători. Cred că am obținut mai mult decât meritam. În ciuda victoriei, cred că șansele de calificare sunt 50-50%. 

„Perla” lui Gigi Becali, cel mai slab jucător din FCSB - Viking » Cine a fost MVP-ul partidei
FCSB - Viking 1-2
„Perla” lui Gigi Becali, cel mai slab jucător din FCSB - Viking » Cine a fost MVP-ul partidei

Este multă calitate în această echipă a lui FCSB. Confruntarea rămâne deschisă înaintea meciului din Norvegia. Jucătorii mei au alergat tot meciul, au avut crampe, au sângerat, au obosit. A trebuit să folosim multă energie, pentru a putea să obținem o victorie aici. 

A fost foarte important să ne apărăm bine. FCSB a fost periculoasă pe centrări, dar apărarea noastră a fost eroică. Ne pricepem foarte bine la acest lucru, la apărare”, a declarat Jensen potrivit digisport.ro

Morten Jensen: „Calificarea noastră ar reprezenta o mare surpriză, FCSB este favorită”

Antrenorul nordicilor a vorbit și despre retur, acolo unde cele două echipe vor juca pe un teren sintetic. Acesta vede o manșă secundă dificilă și spune că eliminarea roș-albaștrilor ar reprezenta o mare surpriză.

„Echipa noastră este mai bună pe teren sintetic, suntem obișnuiți cu asta, sper să fim mai buni decât astăzi, pe iarbă, în special cu mingea la picior. Dar nu cred că este un avantaj pentru noi. 

FCSB are mulți jucători foarte buni, ar trebui să se simtă confortabil și pe teren sintetic. Calificarea în grupele Conference League ar reprezenta o mare aventură pentru toată echipa și pentru tot orașul. 

Aștept un stadion plin în Norvegia, 16.000 de spectatori, și va fi o atmosferă foarte bună pentru noi. Calificarea noastră ar reprezenta o mare surpriză, FCSB este favorită”, a mai precizat antrenorul.

VIDEO Florinel Coman, declarații după FCSB - Viking 1-2: „Sunt sigur că ne vom califica!”

Citește și: 

Știm ora când se joacă returul Viking - FCSB, Hapoel Beer-Sheva - Universitatea Craiova și CFR Cluj - Maribor!
ORA DE START
Știm ora când se joacă returul Viking - FCSB, Hapoel Beer-Sheva - Universitatea Craiova și CFR Cluj - Maribor!
Căpitanul Florinel Coman rămâne încrezător înainte de returul cu Viking, dar admite: „Pierdere foarte grea pentru noi, ne pare rău”
FCSB - VIKING 1-2
Căpitanul Florinel Coman rămâne încrezător înainte de returul cu Viking, dar admite: „Pierdere foarte grea pentru noi, ne pare rău”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  19 August 2022, 11:38

Ati marcat 2 goluri, ei 1. in fotbal nu conteaza meritele, ci cine inscrie mai mult!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează