FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV S-a lămurit misterul! GSP a aflat motivul vizitei lui Dan Șucu la meciul rivalei + Plănuiește să se implice într-un nou proiect!

Dan Șucu, în Polivalenta bucureșteană, asistând la duelul Dinamo - Steaua din Supercupa României / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Dan Șucu, în Polivalenta bucureșteană, asistând la duelul Dinamo - Steaua din Supercupa României / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 19 august 2022 20:42 / Actualizat vineri, 19 august 2022 20:51

Gazeta Sporturilor a aflat motivul pentru care patronul Rapidului, Dan Șucu, „newcomer-ul” anului în fotbalul românesc, a fost prezent la Supercupa României la handbal masculin dintre CS Dinamo și CSA Steaua.

Zvonul „rostogolit” în ultimele zile în social-media, conform căruia Dan Șucu ar fi un înfocat fan al lui Dinamo, a luat și mai multă amploare joi, când camerele TV l-au surprins pe boss-ul de la Mobexpert urmărind din Sala Polivalentă victoria „dulăilor” de la handbal în fața rivalei Steaua.

Însă prezența afaceristului la meciul de ieri n-a avut nimic de-a face cu presupusa legătură sentimentală pe care ar avea-o cu formația din șoseaua Ștefan cel Mare.

Ce nu poate ascunde Dan Șucu e pasiunea lui pentru handbal, una care izvorăște încă din copilărie, când a și practicat acest sport. Dan Șucu a jucat handbal până la vârsta de 19 ani, fiind coleg de generație cu actualul președinte al Federației, Constantin Din, cu care are o relație specială. Cei doi au fost colegi la Clubul Sportiv Școlar nr.2, Din fiind cel care l-a invitat pe Șucu la Supercupa disputată de Dinamo și Steaua. 

Dan Șucu a jucat handbal până la 19 ani: „Am renunțat când mi-am dat seama că nu am stofă pentru asta”

De altfel, compania condusă de Șucu sponsorizează și câteva dintre naționalele de handbal de juniori, lucru dezvăluit de Dan Șucu pentru GSP.ro. 

„Mi se pare normal să-l ajut, am foarte mare încredere în el. Plus că eu, prin Mobexpert, sponsorizez juniorii de la loturile de handbal. El (n.r. Constantin Din) e cel care m-a invitat la handbal, sport care îmi place la nebunie. Eu am și practicat handbalul, am jucat până la 19 ani, eram portar, dar am renunțat la 19 ani, când mi-am dat seama că nu am stofă pentru asta”.

Dan Șucu plănuiește să investească la echipa de handbal a Rapidului

Planurile acestuia nu gravitează doar în jurul fotbalului. Pe lângă proiectul început la Rapid, Dan Șucu ar plănui și o infuzie de capital la echipa feminină a Rapidului, campioana en-titre din Liga Florilor. El va fi prezent marți și la Supercupa feminină, cea pe care giuleștencele o vor disputa în compania lui CSM București

Dan Șucu e căsătorit de 17 ani cu o prezentatoare de știri: cum arăta partenera sa în perioada când apărea zilnic la TV
MONDEN
Dan Șucu e căsătorit de 17 ani cu o prezentatoare de știri: cum arăta partenera sa în perioada când apărea zilnic la TV

Dan Șucu, prezent la Supercupa României la handbal masculin

Dan Șucu, afaceristul care deține 50% din acțiunile celor de la Rapid, a fost prezent, joi după-amiaza, în Sala Polivalentă din Capitală, acolo unde Dinamo și Steaua s-au înfruntat în Supercupa României la handbal masculin.

Apariția patronului giuleștenilor în Sala Polivalentă a venit la doar trei zile după ce Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, afirma că Dan Șucu este suporterul declarat al roș-albilor.

Ovidiu Burcă: „Dan Șucu ține cu Dinamo”

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, dezvăluia luni, în cadrul unei conferințe de presă, că Dan Șucu ar fi fanul „câinilor”.

Tehnicianul spunea atunci că Dinamo ar avea nevoie de un finanțator ca al rivalei din Giulești: „Din păcate, domnul Șucu a ajuns la Rapid, deși e un mare dinamovist”, a spus Burcă.

VIDEO Dan Șucu: „Știți cât îmi trebuie să primesc o autorizație de construcție? De ce nu intervine ministerul?”

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO Imaginea pe care fanii Rapidului nu vor s-o vadă » Unde a fost surprins Dan Șucu, la trei zile după ce rivalii l-au dat de gol

EXCLUSIV A „rupt” negocierile cu Rapid, după mesajul primit de la Șucu, și dă clubul în judecată! » Îl atacă și pe Angelescu: „E de o nesimțire crasă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ucluj2011
ucluj2011  •  20 August 2022, 11:55
Postat de cj1960i pe 20 August 2022, 02:18

Daca afla Manea cine esti, portile brutariei iti vor fi deschise daca te da in judecata. Dar, nu cred sa-si puna mintea cu tine. Macar, nu te mai lauda ca esti clujean.

Manea este un om de nimic fără onoare și el știe asta , așa că adevărul nu are de ce să îl supere. Iar tu nu te mai băga în seamă că ești prost ca peretele.

cj1960i
cj1960i  •  20 August 2022, 02:18
Postat de ucluj2011 pe 19 August 2022, 22:33

Respect Dan Șucu! Să-ți dea Dumnezeu sănătate și toate cele bune! ///// ///// P.S. Burcă , ca și Florin Manea , doi foști atârnători la echipa din Giulești , doi oameni fără onoare care dacă văd că nu mai ajung la struguri debitează tot felul de mizerii. La brutărie cu voi!!!

Daca afla Manea cine esti, portile brutariei iti vor fi deschise daca te da in judecata. Dar, nu cred sa-si puna mintea cu tine. Macar, nu te mai lauda ca esti clujean.

cj1960i
cj1960i  •  20 August 2022, 01:56

Penibilule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează