FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI - FC ARGEȘ 0-1

Prepeliță, criticat pentru vestimentația de la meciul cu Mioveni: „Ca antrenor principal, trebuie să ai o anumită ținută”

Andrei Prepeliță, la meciul Mioveni - FC Argeș/ captură Orange Sport
Andrei Prepeliță, la meciul Mioveni - FC Argeș/ captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 22:23 / Actualizat vineri, 19 august 2022 22:34

Andrei Prepeliță, antrenorul lui FC Argeș, a fost criticat de Florin Răducioiu, fostul internațional, pentru vestimentația de la meciul câștigat cu Mioveni, scor 1-0.

Răducioiu consideră că vestimentația lui Prepeliță este inacceptabilă pentru un antrenor principal, fiind potrivită mai degrabă pentru un secund.

Mihai Stoica dezvăluie un episod incredibil petrecut la FCSB: „Căpitanul nostru plângea și s-a încuiat în cameră, iar Papp se hlizea cu Șumudică!”
FCSB
Mihai Stoica dezvăluie un episod incredibil petrecut la FCSB: „Căpitanul nostru plângea și s-a încuiat în cameră, iar Papp se hlizea cu Șumudică!”

Prepliță, criticat de Florin Răducioiu: „Cu vestimentația lui nu sunt de acord”

„Îl apreciez mult, dar în ce priveşte vestimentaţia lui nu sunt de acord. Ca şi antrenor secund poţi, dar ca principal nu.

Eu am avut antrenor foarte mari în timpul carierei mele, dar niciodată nu au venit aşa. Chiar dacă vorbim de luna august, trebuie să ai o anumită ţinută”, a declarat Florin Răducioiu la Orange Sport.

Andrei Prepeliță, furibund după victoria cu Mioveni

Prepeliță consideră că este criticat pe nedrept în oraș, el ducând echipa în play-off în sezonul trecut.

„De un de zile sunt contestat la Pitești, văd că eu sunt răul acestui oraș. Eu sunt rău că am luat echipa de pe ultimul loc, sunt rău că am dus echipa în play-off, sunt rău că m-am întors să ajut echipa asta, după ce mi-am încheiat cariera de jucător.

Eu n-am nicio treabă cu nimeni, îmi văd de munca mea, am mers să salut și galeria. N-am nimic cu contestatarii mei”, a spus Prepeliță, la Orange Sport.

Citește și alte știri din Liga 1:

„Sper să nu mai facem aceleași greșeli” » Adrian Mutu își pune în gardă jucătorii, înaintea derby-ului de tradiție cu UTA

FCU Craiova a anunțat peste 10.000 de spectatori la derby-ul cu Petrolul, deși imaginile din stadion îi contrazic pe olteni!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  20 August 2022, 09:15

Tot respectul pentru Raducioiu fotbalistul! Este simpatic si Raducioiu omul, insa...uneori este complet neinspirat. Sa se uite de unde a luat Prepelita echipa asta ca antrenor, si unde a dus-o in scurt timp. Cred ca e o performanta uriasa care face ca problema vestimentara chiar sa fie nesemnificativa. Eu nu stiu despre ce vorbeste Raducioiu cand zice ca toti antrenorii lui se imbracau intr-un fel. Probabil ca a uitat (iarasi) ca a jucat si la cluburi in Romania. Hai sa nu uitam cum in anii 80 si 90 antrenorii romani se imbracau in trening. Sigur ca acum la moda sunt costumele, care mai de care, si sigur ca acestea sunt placute ochiului nostru, insă totusi sa nu uitam ca discutăm despre antrenori de fotbal, si ca nici treningul, nici ceea ce poarta Prepelita, nu sunt deloc departe de meseria aceasta, ba chiar, daca stam sa ne gandim, sunt mai aproape. Hai sa mai lasam figurile si forma fara fond. In ritmul asta mai avem un pic si ii criticam pe Bitang si Belu, antrenorii de gimnastica, fiindca...se imbraca in trening.

danke
danke  •  20 August 2022, 08:13

Toată țara îl cunoaște pe Raducioiu, un mare fotbalist, dar lipsit de inteligență !

mihalachy
mihalachy  •  20 August 2022, 06:52

cu ani urma antrenorii veneau in trening, ce mi se pare mai potrivit decat costum! dar pe Petrescu nu-l vede sau nu își permite un asa dușman! nu e el (florin)vinovat ci ziarul ca a ocupat spatiu cu .... nimic!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează