FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - PETROLUL 0-1

Croitoru, dramatic după ce a pierdut cu Petrolul: „Am asistat la o operă, moartea fotbalului în mai multe acte” + „M-aș simți penibil să câștig așa, nu m-aș bucura”

Marius Croitoru/ foto Imago Images
Marius Croitoru/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 23:30 / Actualizat vineri, 19 august 2022 23:38

FCU Craiova - Petrolul 0-1, în etapa #6 din Liga 1. Marius Croitoru, antrenorul oltenilor, a fost extrem de supărat după înfrângerea echipei sale.

Tehnicianul a acuzat jocul defensiv al Petrolului, la fel ca Adrian Mutu etapa trecută, când Petrolul a bătut-o pe Rapid cu 1-0. 

Pierdere grea pentru CFR Cluj » Titularul lui Petrescu stă până în octombrie
CFR CLUJ
Pierdere grea pentru CFR Cluj » Titularul lui Petrescu stă până în octombrie

Croitoru, după FCU Craiova - Petrolul: „Am asistat la moartea fotbalului în mai multe acte”

„Am asistat la o operă, moartea fotbalului în mai multe acte. Nu e nimeni de vină, singurul vinovat sunt eu, pentru că nu am câștigat. Nu au jucat nimic. Este numai vina mea, ei n-au făcut absolut nimic. Am mai văzut echipe din astea, să joace așa și apoi să nu știe pe unde să scoată maioul. 

Au știut pentru ce au venit, nu știu dacă au venit pentru un gol din lovitură liberă. A fost o seară în care fotbalul a pierdut. Este doar vina mea, ei (n.r. - jucătorii lui FCU) au încercat să facă ce le-am spus eu. Din păcate, fac parte și asemenea momente din fotbal. Nu ai ce să analizazi după un asemenea meci. Băieții au ajuns acolo, au creat ocazii.

A fost o atmosferă bună, ca la noi, la Craiova. Mi-aș fi dorit să câștigăm la primul meci aici. Azi nu doar apărarea lor a făcut diferența, ci și alte lucruri”, a spus Croitoru la Orange Sport.

Apoi, antrenorul lui FCU Craiova a vorbit și despre bucuria ploieștenilor de la finalul meciului: „Eu nu m-aș simți bine să fac așa după un «antrenament». Azi a fost un antrenament fizic. M-aș simți penibil să câștig așa. Nu m-aș bucura, eu nu o să câștig niciodată așa. Prefer să pierd”.

Robert Popa: „Petrolul e foarte bine tacticizat”

„Ne dădea speranțe mai multe o victorie. Dar am avut 3-4 bare și alte ocazii. A alunecat Compagno unu la unu cu portarul. Eram fericit măcar dacă marcam pe final. Acest 0-1 e total nemeritat. E tactica lor. Ei sunt foarte bine tacticizați defensiv, au 10 oameni în spatele mingii. 

O echipă reactivă, care antrenează contraatacul, au și noroc. Poate dacă nu aveam alea 4 bare, nu se supăra nimeni dacă băteam cu 4-1”, a spus Robert Popa, portarul lui FCU Craiova, potrivit sursei menționate.

Citește și:

Mihai Stoica dezvăluie un episod incredibil petrecut la FCSB: „Căpitanul nostru plângea și s-a încuiat în cameră, iar Papp se hlizea cu Șumudică!”

Prepeliță, criticat pentru vestimentația de la meciul cu Mioveni: „Ca antrenor principal, trebuie să ai o anumită ținută”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  21 August 2022, 21:45
Postat de Jeptar pe 20 August 2022, 16:23

Sper să retrogradeze Petrolul. N-am văzut echipă mai urâtă. Are dreptate și Croitoru.

Stai relax. Cine si returul. Mai bate petrolul inca o data pe fakeu si o trimite in b acolo unde ii e locul … cu sifonează, unirea Dej, comuna Recea, dinamo si steaua

davidgrantham
davidgrantham  •  21 August 2022, 14:49

*** tot *** ramane...La FCSB-Viking diferenta de posesie, dominatie autoritara, raportul ocaziilor a fost mai mare dar nu l-am vazut pe Dica sa jigneasca echipa adversa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mandpv64
Mandpv64  •  20 August 2022, 19:58
Postat de Jeptar pe 20 August 2022, 16:23

Sper să retrogradeze Petrolul. N-am văzut echipă mai urâtă. Are dreptate și Croitoru.

Puține echipe vor învinge Petrolul..doar alea care vor juca fotbal "deștept".. Ești supărat,nu -i nimic, îți trece..

Vezi toate comentariile (25)
Comentează