FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - PETROLUL PLOIEȘTI 0-1

foto Croitoru, reacție haotică după înfrângere: și-a scos bluza, a aruncat legitimația și s-a lovit la mână. Ce a făcut Mititelu la oficială

Croitoru, reacție haotică după înfrângere: și-a scos bluza, a aruncat legitimația și s-a lovit la mână. Ce a făcut Mititelu la oficială +9   FOTO
Croitoru, reacție haotică după înfrângere: și-a scos bluza, a aruncat legitimația și s-a lovit la mână. Ce a făcut Mititelu la oficială

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 23:18 / Actualizat sambata, 20 august 2022 00:56

FCU Craiova - Petrolul Ploiești 0-1. Marius Croitoru are 3 înfrângeri și un egal în 6 meciuri pe banca oltenilor. După duelul de la Târgu Jiu, tehnicianul de 41 de ani a fost extrem de dezamăgit. 

Antrenorul lui FCU Craiova a protestat pe final la un presupus henț în careu al ploieștenilor, fază la care arbitrul nu a acordat nimic, iar după fluierul final s-a dezlănțuit. Și-a scos bluza și a aruncat-o spre bancă, legitimația pe care o avea la gât a ajuns pe jos, iar în timpul protestelor, Croitoru s-a lovit și la mână.

În tribună, finanțatorul Adrian Mititelu a rămas fără reacție pe scaun, după fluierul final.

+8 FOTO

Etapa viitoare, FCU Craiova se deplasează la Arad, pentru meciul cu UTA.

FCU Craiova a anunțat peste 10.000 de spectatori cu Petrolul, deși imaginile din stadion îi contrazic pe olteni!

„Alungați” de pe „Ion Oblemenco” din cauza Festivalului IntenCity, oltenii au beneficiat de un sprijin consistent la Târgu Jiu, acolo unde mai evoluaseră și în Liga 2. Totuși, asistența estimată de FCU se bate cap în cap cu imaginile surprinse pe transmisiunea TV, care scoteau la iveală mai multe sectoare goale și spectatori răsfirați.

Organizatorii au anunțat, la câteva minute după începerea meciului, că la duelul FCU Craiova - Petrolul asistă 10.122 de spectatori. Cifra oferită de clubul gazdă e interpretabilă, ținând cont că pe transmisiunea TV s-au putut observa nenumărate scaune goale, în special în zona tribunei zero și a peluzelor. Capacitatea stadionului din Târgu Jiu este de 12.500 de locuri. 

Imagine surprinsă pe stadionul din Târgu Jiu, la FCU - Petrolul / Sursă foto: sport.ro
+5 FOTO

Ce-i în mână nu-i minciună! FCU Craiova, încurajată mai puternic decât pe „Ion Oblemenco”

Dincolo de estimarea mai mult sau mai puțin realistă a clubului lui Adrian Mititelu, alb-albaștrii au avut parte de o susținere zgomotoasă la duelul de pe stadionul „Tudor Vladimirescu”. Ultrașii din Peluza Sud '97 au umplut una dintre peluze, în timp ce tribuna a II-a a fost arhiplină. Cel mai probabil, mulți dintre spectatorii prezenți la meci erau chiar localnici din Târgu Jiu, pentru care „parfumul” meciurilor de primă ligă a devenit istorie de ani buni.

În orice caz, spre deosebire de unele asistențe minuscule de la partidele jucate la Craiova, FCU 1948 a punctat considerabil la capitolul imagine. Indiferent de zonele din stadion pe care le-au ocupat, fanii au venit la meci cu tricouri, fulare sau alte însemne ale clubului, semn că atașamentul față de FCU depășește în continuare granițele Craiovei, în ciuda anilor în care echipa a fost inactivă. 

Citește și alte știri de actualitate:

FCU Craiova - Petrolul Ploiești 0-1 » Dominați covârșitor de olteni, „găzarii” reușesc o victorie nesperată la Târgu Jiu. Clasamentul actualizat
FCU CRAIOVA - PETROLUL 0-1
FCU Craiova - Petrolul Ploiești 0-1 » Dominați covârșitor de olteni, „găzarii” reușesc o victorie nesperată la Târgu Jiu. Clasamentul actualizat
Mihai Stoica dezvăluie un episod incredibil petrecut la FCSB: „Căpitanul nostru plângea și s-a încuiat în cameră, iar Papp se hlizea cu Șumudică!”
FCSB
Mihai Stoica dezvăluie un episod incredibil petrecut la FCSB: „Căpitanul nostru plângea și s-a încuiat în cameră, iar Papp se hlizea cu Șumudică!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
zorrozabal
zorrozabal  •  20 August 2022, 14:20

Sta prost cu nervii?!Pai i-ați vazut nevasta și cumnata?!

ucluj2011
ucluj2011  •  20 August 2022, 12:49
Postat de adriann_ pe 20 August 2022, 00:32

E fascinant ca in aceasta publicatie cifrele lui Mititelu sunt chestionate in raport cu imaginile (corect as zice) dar cifrele lui becali sunt mereu luate de bune, chiar si cand imaginile le contrazic flagrant. Care o fi oare motivul? :))

Foarte adevărat. MM Stoica adaugă "din burtă" întotdeauna mii de spectatori la numărul REAL de spectatori care au trecut de turnicheți. Așa își asigură ei locul 1 la media de spectatori dintr-un sezon.

allez.les.rouges
allez.les.rouges  •  20 August 2022, 12:37

marele antrenor croitoru!??

Vezi toate comentariile (13)
Comentează