FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Accidentare gravă în CFR Cluj - Sivasspor » Rezultatul RMN-ului îi dă fiori lui Dan Petrescu

Mihai Bordeianu (30 de ani) a auferit o accidentare gravă în meciul CFR Cluj - Sivasspor, scor 0-1, din runda secundă a grupei G de Conference League.
Mihai Bordeianu (30 de ani) a auferit o accidentare gravă în meciul CFR Cluj - Sivasspor, scor 0-1, din runda secundă a grupei G de Conference League.

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 18:41 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 18:43

Mihai Bordeianu (30 de ani) a suferit o accidentare gravă în meciul CFR Cluj - Sivasspor, scor 0-1, din runda secundă a grupei G de Conference League. 

Dan Petrescu a primit o lovitură dură. Intrat pe teren în minutul 56 al meciului cu Sivasspor, în locul lui Claudiu Petrila, „închizătorul” Mihai Bordeianu a suferit o accidentare gravă, după un duel cu Charis Charisis.

Demisia lui Dan Petrescu, cerută în direct: „Toată lumea pare sătulă acolo. Fă pasul!”
CFR Cluj
Demisia lui Dan Petrescu, cerută în direct: „Toată lumea pare sătulă acolo. Fă pasul!”

Mihai Bordeianu, accidentat în CFR Cluj - Sivasspor

Mijlocașul român a terminat meciul pe teren, dar diagnosticul de astăzi a fost unul teribil. În urma unui RMN, Bordeianu a aflat că a suferit o ruptură parțială a ligamentului colateral intern de la genunchiul stâng. 

Dan Petrescu nu îl va putea folosi în următoarele două luni. Va rata toate meciurile rămase din grupa de Conference League, dar și derby-urile din campionat cu U Cluj și Rapid.

Campioana este acoperită în zona mediană a terenului. În locul lui Bordeianu pot să apară Boateng, Mistrati, Muhar sau Cvek.

În acest sezon, Mihai Bordeianu a bifat 12 meciuri în tricoul lui CFR Cluj. Are o pasă de gol, în victoria 4-2 contra lui CS Mioveni.

VIDEO Ioan Sdrobiș a criticat comportamentul lui Dan Petrescu: „Are o geantă plină cu scuze!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Rădoi, jocuri psihologice cu Dică » A numit echipa pe care fostul lui „secund” o va folosi în derby: „Știm primul «11»!”

Gata, pleacă de la FCSB? Gigi Becali, anunț de ultim moment despre un titular din meciul cu Anderlecht: „Se sperie, săracul! Nu e de nivelul ăsta, să-l ia înapoi dacă vor”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează