FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CS MIOVENI

FOTO Ce scenografie au pregătit fanii Rapidului, după incidentele de la meciul cu FCU Craiova: „Săpunaru, mândria noastră!”

FOTO: Raed Krishan (GSP.ro) +6   FOTO
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 22:04 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 22:42

Fani Rapidului au pregătit o scenografie specială la meciul cu CS Mioveni. Și-au arătat susținerea față de căpitanul Cristian Săpunaru (38 de ani), după incidentele petrecute săptămâna trecută la Târgu Jiu, în eșecul 0-1 cu FCU Craiova.

Cristian Săpunaru a fost protagonistul unor momente neplăcute week-end-ul trecut. S-a războit cu jandarmii, cu fanii lui FCU Craiova și a fost cu greu ținut pe drumul către vestiare. 

Sepsi face scorul sezonului și obține cea mai mare victorie din istoria clubului » Rezultat de-a dreptul șocant în fața Botoșaniului! Clasamentul ACUM
Sepsi - FC Botoșani 7-0
Sepsi face scorul sezonului și obține cea mai mare victorie din istoria clubului » Rezultat de-a dreptul șocant în fața Botoșaniului! Clasamentul ACUM

Scenografie specială la Rapid - CS Mioveni: „Săpunaru, mândria noastră”

Suporterii giuleșteni au vrut să îl asigure că sunt de partea lui în conflictul cu oltenii de la FCU Craiova și au pregătit o scenografie specială în Giulești, la meciul cu CS Mioveni. 

+2 FOTO

În peluza alb-vișinie au apărut sute de pancarte cu chipul fundașul central și un mesaj imens afișat: „Săpunaru, mândria noastră”. 

Săpunaru, gesturi scandaloase la meciul cu FCU Craiova

La meciul cu FCU Craiova, disputat la Târgu Jiu, primul conflict al lui Săpunaru a fost cu jandarmii. S-a certat cu șeful dispozitivului, apoi s-a îndreptat spre vestiare. Deranjat de un susținător al oltenilor, a vrut să își facă dreptate prin forță fizică. A fost ținut cu greu de oficialii giuleștenilor.

VIDEO Cum se apără Săpunaru după scenele șocante de la Tg. Jiu: „Filmarea e o minciună! N-am făcut nimic, n-am lovit, voiam doar să-l prind de gât” 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV // VIDEO „I-am zis să nu meargă la Steaua, vă dau cuvântul meu de onoare” » Becali, tras la răspundere: „De ce ai luat doi jucători de același calibru?”

Măldărășanu nu vrea să se oprească aici: „Nebunie! E normal să visăm”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
FCSB_este_Steaua
FCSB_este_Steaua  •  19 Septembrie 2022, 21:35

Imi vad de FC k rapid 1923, clona decedatei k rapid din 2016 :))) sau mai nou va numiti cooperativa de mobila si tamplarie Sucu de cand v-a cumparat asta la iarmaroc :))) adevarul e ca si ca tamplar e depasit sapunaru *** :)) PS: Nu e greu sa va refaceti "palmaresul" detinut de academica rapid din liga patra, aveati oricum doar 3 titluri in 93 de ani :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balderis
balderis  •  18 Septembrie 2022, 09:05
Postat de emil1986 pe 17 Septembrie 2022, 23:07

Consider că dacă clonații de vis-a-vis de cimitirul Calvin afișau: Săpunaru, derbedeul suprem, nimeni nu se supăra.

Hopa, a ieșit și Milica la marginea șanțului , să-și dea și ea cu părerea, că doar e la liber ! Păi mă fată, tu care susții o echipă înființată de ana pauker și patronată de fam ceaușescu , fan al lui Lăcătuș, care a rupt -la propriu- picioarele la trei fotbaliști , te arăți siderat-vezi Doamne- că Săpunaru nu s-a lăsat bătut de niște cefe late, care , vorba lui Ilie Dumitrescu ( respect ) ,,niciodată n-aveau ce căuta acolo” ! Vezi ultimul interviu cu vasile Ardeleanu, în ce hal a ajuns, că nu la angajat nimeni, infirm de un picior !!! Lăcătuș, nu i-a mai dat un telefon de ani de zile !

skylines
skylines  •  18 Septembrie 2022, 09:01

Săpunaru este un lider adevărat pentru zona de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează