FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali surprinde! Le ia apărarea gafeurilor de serviciu de la FCSB: „Poate e un paradox pentru voi, dar eu sunt mulțumit de ei” + Exces de optimism: „Cine o să ne bată cu echipa asta?”

Gigi Becali / Sursă foto: GSP
Gigi Becali / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 11:11 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 11:44

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, refuză să pună rezultatele modeste ale echipei sale pe fondul erorilor fundașilor centrali. Roș-albaștrii au încasat 15 goluri în 10 partide, dar finanțatorul vicecampioanei crede că punctul vulnerabil e în altă parte.

Evoluțiile ezitante ale celor doi titulari din centrul defensivei, Tamm și Dawa, nu-l îngrijorează pe Gigi Becali. Latifundiarul le-a luat din nou apărarea celor doi, așa cum s-a întâmplat pe toată durata sezonului, deși stoperii roș-albaștrilor au fost protagoniștii unor erori costisitoare.

„E haos total la FCSB!” » Dumitru Dragomir n-a menajat pe nimeni: „E o tâmpenie să faci asta! Unii jucători nici nu pot să alerge”
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 2-1
„E haos total la FCSB!” » Dumitru Dragomir n-a menajat pe nimeni: „E o tâmpenie să faci asta! Unii jucători nici nu pot să alerge”

Gigi Becali: „Poate e un paradox pentru voi, dar eu sunt mulțumit”

Ce, am primit goluri din cauza apărării? Nu e adevărat! Ca nespecialist, nu cred că apărarea e de vină.

Aseară, Dică a scos un jucător care era zero! El nu era pe nicăieri, era zero! Am fost mai bine după ce a ieșit Haruț. Golurile luate nu sunt din vina fundașilor centrali. Mijlocașii sunt de vină pentru golurile primite aseară. Markovic n-avea voie să ajungă una contra unu cu Tamm. 

Când am văzut echipa Craiovei, am zis că nici n-au cu cine să ne bată. Dar noi n-am legat 3 pase, fiecare jucător juca pe valoarea proprie, atât. Dacă nu legi 3-4 pase, mingea nu e niciodată la tine. Eu sunt mulțumit de fundașii centrali! Poate e un paradox pentru voi, dar eu sunt mulțumit”, a spus Becali, la Pro Arena. 

Mai prinde FCSB play-off-ul? Previziunea lui Dumitru Dragomir, în direct la GSP Live
FCSB
Mai prinde FCSB play-off-ul? Previziunea lui Dumitru Dragomir, în direct la GSP Live

Gigi Becali îl pune în gardă pe Dică: „Compagno și Omrani trebuie să fie în același timp pe teren”

Becali e convins că exprimarea echipei sale va fi una transformată mult în bine la reluarea campionatului, dezvăluind că așteaptă cu sufletul la gură intrarea lui Billel Omrani în echipă.

Omrani și Compagno vor fi în același timp pe teren. N-are cum să fie altfel. Sunt valoroși, trebuie să joace amândoi. 

Omrani și Compagno vor fi amândoi în teren, asta e ceea ce o să fac. Sunt prea valoroși. Compagno nu poate singur, trebuie să primească mingi. 100% Omrani va fi pe teren după pauza provocată de națională. Cu Omrani, Compagno, Coman, Olaru, Edjouma, Cordea, cine ne poate bate pe noi? 

Sunt nebun eu? Nu văd cine să ne poată bate cu acești jucători. Sunt doar jucători supervaloroși. Bine, să nu alunece ăla și să facă penalty în minutul 95. Eu doar la cascadori am văzut așa ceva”, a mai spus Becali. 

Dică știe ce trebuie să facă. Vreau să văd și eu niște pase. Cinci, patru, trei, două. Nu, poziția lui Nicolae Dică nu e pusă în pericol! Nu, nu!

- Gigi Becali, patron FCSB

Becali și-a făcut calculele pentru play-off: „Ne vom reveni, o să câștigăm 6-7 meciuri la rând”

„Ce pot face eu? N-am ce face! Nu știu ce să zic. Am încredere că echipa își va reveni. O să ne axăm mai mult pe campionat. Jucătorii principali vor juca în campionat. O să câștigăm 6-7 meciuri la rând, am mai fost în trecut în situația asta. Ne vom reveni, va veni și Omrani, se va închega echipa mai bine. Noi avem un obiectiv acum: a ajuns să-mi fie teamă de play-off. Avem treabă cu Petrolul, Sepsi și UTA. Cu Hermannstadt n-avem treabă, nu mai putem s-o prindem din urmă. 

Noi trebuie să ajungem pe locul 5 sau locul 6. Noi, Craiova și CFR ne batem pentru locurile 5 și 6. E greu să mai ajungi pe primele trei locuri. 

Coman? Nu-l văd! Tavi Popescu? Nu pot să spun nici măcar că cer cinci bani pe el. E posibil să-i vând pe Cordea sau Olaru. Dar dacă nu joacă echipa, jucătorii valoroși nu ies în evidență, cum să-i vând?

- Gigi Becali, patron FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

„O echipă dezorientată, la fel ca antrenorul ei” » Critici în direct pentru Dică și FCSB: „Prezentul e negru!”

VIDEO „E haos total la FCSB!” » Dumitru Dragomir n-a menajat pe nimeni: „E o tâmpenie să faci asta! Unii jucători nici nu pot să alerge”

Gigi Becali a anunțat o decizie radicală, după eșecul cu Craiova: „Gata, tată! Sută la sută așa va fi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
zetanu
zetanu  •  19 Septembrie 2022, 16:46

Interesanta intrebarea din articol, “Sunt eu ***?”, de curiozitate, ce i-ati raspuns?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  19 Septembrie 2022, 14:50

La inceputul sezonului spunea Becali ca o sa spulbere tot anul asta pentru ca a mai trecut un an peste "perlele" Coman,Cordea,Popescu,Olaru si o sa defileze in liga 1 si sunt toba batailor...este greu cu VAR cand nu poate arbitrul sa mai inventeze penalty-uri la simularile "perlelor"....si cu Omrani in echipa clona FCSB nu prinde 100% play-off, fiecare joaca pentru el,nu au spirit de echipa si nici valoarea pe care o vede Becali!

maradona79
maradona79  •  19 Septembrie 2022, 14:46
Postat de socratead pe 19 Septembrie 2022, 12:01

Un nou articol cu Elena Ceausescu - Gigi Becali pe prima pagina a GSP. Si vad ca aveti o noua poza a junelui... *** Pe cuvant voi depasiti orice nivel de cult al personalitatii...

O parte din ei vin sau fost educati in comunism. Deci, obisnuiti cu omagii...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează