INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CSA STEAUA

Adrian Neaga, șocat de ceea ce a pățit la meciul celor de la CSA Steaua: „M-am simțit prost față de copilul meu. Nu mai calc niciodată acolo”

Adrian Neaga 
Foto: Imago
Adrian Neaga Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2022 10:49 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2022 10:57

Adrian Neaga (43 de ani) a fost prezent la meciul dintre CSA Steaua și Metaloglobus, încheiat la egalitate, 1-1, în prima etapă din acest sezon de Liga 2. Fostul atacant al roș-albaștrilor a mărturisit că a plecat de la pauza meciului, după ce a fost înjurat de suporterii celor de la CSA Steaua.

Adrian Neaga i-a atacat pe fanii formației din Liga a 2-a și a mărturisit că nu va mai merge niciodată pe Ghencea. 

Fotbalistul lui Dinamo își încheie cariera la doar 21 de ani. Acuzații nemiloase: „Mi-au stricat viitorul. Îmi dădeau 2.000 de lei pe lună, iar eu cheltuiam 2.500 pe transport”
DINAMO
Fotbalistul lui Dinamo își încheie cariera la doar 21 de ani. Acuzații nemiloase: „Mi-au stricat viitorul. Îmi dădeau 2.000 de lei pe lună, iar eu cheltuiam 2.500 pe transport”

Adrian Neaga: „Nu voi mai călca niciodată la meciurile lor”

„Nu voi mai călca niciodată la CSA Steaua. Acolo am prieteni, eu chiar aș vrea CSA în prima ligă să joace cu Steaua (n.r. FCSB). Pentru mine, FCSB, așa cum i se spune, este Steaua.

De asta m-au și înjurat. Treaba lor, să susțină o echipă înființată în 2017, dar cât timp eu am făcut ceva pentru Steaua și am jucat pe acel teren, unde și acum spun că ar trebui să joace adevărata Steaua, nu trebuie să mă înjure. Așa cum s-au divizat ei și țin cu echipa aia, și eu țin cu Steaua (n.r. FCSB).

La pauza meciului am plecat, m-am simțit prost față de copilul meu pentru că mă întreba de ce mă înjură, el știind că eu am făcut performanță și o iubesc pe Steaua, dar Steaua din Liga 1”, a spus Adrian Neaga pentru Prosport.

Adrian Neaga nu o să mai meargă nici la FC Argeș

În urmă cu un an, Adrian Neaga a povestit un episod inedit pentru GSP Live petrecut pe stadionul Nicolae Dobrin, când a fost trimis la posturile pentru comentatori.

„Am mers cu copilul meu la stadion. Se făcea o foaie cu oamenii care trebuiau să vină la tribuna oficială, erau probleme cu suporterii. Vorbisem la telefon cu cineva din club cu 2 zile înainte și mi-a zis că domnul care face foaia nu mă mai poate trece pe listă. Dar să vin la stadion că mă bagă el cumva.

M-am dus la stadion, m-a întâmpinat un steward. Era plină tribuna oficială: nepoți, soții, de pe la primărie... M-a întâmpinat și mi-a zis că băiatul nu are voie. Iese cineva și-mi spune că mă bagă el undeva că la oficială n-am loc. Unde credeți că m-a dus? Undeva deasupra tribunei oficiale în barăcile alea de comentatori. Mi-a fost rușine de rușinea lui, am urcat scările nu știam cum să plec mai repede de acolo.

Până la urmă, l-am păcălit pe fiul meu să plecăm la pauză și am zis din momentul ăsta nu mai calc în stadion atâta timp cât e pe mâna specialiștilor care o conduc”, a povestit fostul fotbalist.

Citește și alte știri:

Naționala, banderola și banii l-au prăbușit » Ce s-a întâmplat cu Octavian Popescu în anul 2022

Burleanu face compromisuri șocante pentru economie » La echipa națională, ca la cluburile din Liga 3!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  24 Septembrie 2022, 17:08

Dar Neaga nu știe să cumpere bilet? El așteapta numai să fie invitat?

niculae87
niculae87  •  23 Septembrie 2022, 22:52

Derbedeii aceia nu au nimic in comun cu CSA Steaua sunt niste impostori care fac jocul mafiei care doreste decaderea acestui club cel mai mare si important club sportiv dinRomania.nou infiintata sectie de fotbal adevarata moara de macinat banii clubului trebuie desfiintata iarFCSB sa se intoarca acasa

Averroes
Averroes  •  23 Septembrie 2022, 16:46
Postat de guimaraes1.0 pe 23 Septembrie 2022, 14:30

:-)))) nu mi-era dor de el doar era straniu ca nu aparuse cu vocabularul lui forestier de leu pe un articol despre steaua.de aparut a aparut tovul imediat sub commul tau.:-)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează