FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Val de retrageri de la Dinamo » Alt fotbalist agață ghetele în cui, deși are doar 18 ani + Avea un salariu infim

David Țone, fotbalistul celor de la Dinamo, s-a retras din fotbal
David Țone, fotbalistul celor de la Dinamo, s-a retras din fotbal

Articol de - Publicat vineri, 23 septembrie 2022 14:13 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2022 14:34

Fundașul David Țone, 18 ani peste câteva zile, a decis să renunțe la Dinamo și a anunțat că se retrage din fotbal, având alte variante în perspectiva unei reconversii profesionale. Decizia sa vine după ce joi și mijlocașul Claudiu Stan (21) a anunțat că se lasă de fotbal. 

Cinci meciuri la prima echipă a „câinilor roșii”, două în Liga 1, alte trei în Liga 2, nici nu a făcut majoratul, nu a mai venit deloc la antrenamentele dinamoviștilor și vrea să se retragă din fotbal! 

Manevre la Dinamo! » Răzvan Zăvăleanu, contestat de ochii lumii în instanță de DDB
DINAMO
Manevre la Dinamo! » Răzvan Zăvăleanu, contestat de ochii lumii în instanță de DDB

Aceasta este povestea pe scurt a lui David Țone, fundaș central, care are alte planuri în viață, susține el, în timp ce oficialii clubului sunt de părere că tânărul jucător ar urmări doar să se elibereze de Dinamo și să plece liber către alte zări.

Țone a ratat un transfer la Fiorentina

„E decizia mea, prefer ca discuțiile purtate între mine și conducere să rămână confidențiale”, a transmis David pentru Fanatik. Supărarea apărătorului ar fi provenit și de la faptul că, în vara 2021, a dat probe la Fiorentina câteva zile, a lăsat o impresie pozitivă, italienii ar fi dorit să-l transfere, doar că Dinamo ar fi solicitat o sumă între 200.000 și 250.000 de euro! Transferul nu s-a mai făcut.

Țone avea salariu de 800 de lei la Dinamo

La începutul campionatului, când David Țone se număra printre titularii „câinilor” ajunși în „B”, au apărut informații despre el, furnizate de suporteri, care au fost confirmate și de surse apropiate grupării. 

„David provine dintr-o familie care nu are posibilități materiale, are un salariu de aproximativ 800 de lei pe lună și face zilnic naveta, la antrenamente, din Popești-Leordeni la Săftica” au fost informațiile despre tânărul jucător.

David Țone: „Vedem în viitor”

De câteva săptămâni, Țone a decis să nu se mai prezinte la pregătirile lui Burcă. I-a anunțat pe cei de la club că se lasă de fotbal! Chestionat de Gazeta Sporturilor pe seama subiectului, David a replicat: „Nu vreau să detaliez, am stabilit de comun acord cu cei de la Dinamo să nu vorbesc. Momentan, asta e decizia mea. 

O să vedem ce-mi rezervă viitorul. Consider că este cea mai bună decizie pentru mine. Dacă am variante de alte job-uri? Da, am, dar până nu se rezolvă ceva concret, prefer să țin soluțiile pentru mine”. 

42de minute a adunat Țone în Liga 1: 26 de minute cu FCU Craiova (0-1, antrenor Dario Bonetti) și 16 minute cu CFR Cluj (1-4, antrenor Flavius Stoican)

Aș vrea să transmit un mesaj suporterilor dinamoviști, mulțumesc pentru susținere, au fost suporteri fabuloși, sunt extraordinari! Mă bucur că am îmbrăcat tricoul unei echipe cu renume și că am ajuns până la prima formație a lui Dinamo

- David Țone

Citește și alte știri din Liga 2: 

CSA Steaua face recurs după ce Comisia de Disciplină i-a suspendat terenul: „Vom recurge la toate căile legale de atac”
CSA STEAUA
CSA Steaua face recurs după ce Comisia de Disciplină i-a suspendat terenul: „Vom recurge la toate căile legale de atac”
Ovidiu Herea, dat afară de la Metaloblobus după 4 ani: „Am înțeles că sunt o problemă pentru noul antrenor. Nu mai stă nici frate-miu”
PLECARE
Ovidiu Herea, dat afară de la Metaloblobus după 4 ani: „Am înțeles că sunt o problemă pentru noul antrenor. Nu mai stă nici frate-miu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
craiovenis
craiovenis  •  24 Septembrie 2022, 05:56

Unde au jucat baietii astia, de vorbesc de retragere? Inseamna ca sunt niste nulitati absolute , daca nu ii doreste nici o alta echipa de liga 1 sau 2 sau 3... Si ei vorbesc de retragere dupa ce nu au jucat nicaieri....

creeperno807
creeperno807  •  23 Septembrie 2022, 22:41

Drum bun, cale batuta!

mr90
mr90  •  23 Septembrie 2022, 18:40

"Val de retrageri" ???

Vezi toate comentariile (16)
Comentează