FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - SPANIA U21

Pierdere importantă pentru naționala U21, Rădoi tremură și el! Jovan Markovic s-a „rupt” în amicalul României U21 cu Spania U21

Jovan Markovic s-a „rupt” în amicalul României U21 cu Spania U21 / Captură TVR 1
Jovan Markovic s-a „rupt” în amicalul României U21 cu Spania U21 / Captură TVR 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2022 18:43 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2022 19:20

Jovan Markovic, atacantul României U21 și al Universității Craiova, s-a accidentat în amicalul pe care „tricolorii” mici îl dispută împotriva reprezentativei similare a Spaniei. Ibericii au intrat în avantaj la pauză, scor 2-0.

Aflat într-un moment bun la Craiova, unde își găsise locul de titular în formația juveților, Jovan Markovic a început amicalul cu Spania în formula de start gândită de Săndoi. Vârful de 21 de ani n-a rezistat decât 35 de minute pe teren, fiind înlocuit de selecționer cu Daniel Birligea. 

România U21 - Spania U21 1-4 » Lecție de fotbal primită de „tricolorii” mici, la revenirea lui Săndoi pe banca „tineretului”
România U21 - Spania U21 1-4
România U21 - Spania U21 1-4 » Lecție de fotbal primită de „tricolorii” mici, la revenirea lui Săndoi pe banca „tineretului”

Jovan Markovic s-a „rupt” în amicalul România U21 - Spania U21!

Markovic a fost „invizibil” într-o primă repriză în care „tricolorii” au fost dominați autoritar de spanioli și, mai mult, s-a ales și cu o accidentare care îl pune pe gânduri și pe Mirel Rădoi, antrenorul de la echipa de club.

La una dintre puținele acțiuni ofensive ale românilor, Jovan a pătruns în careu, a încercat un dribling de efect, însă a fost contrat de unul dintre fundașii oaspeților. Imediat, românul a acuzat dureri, meciul fiind întrerupt pentru ca acesta să primească îngrijiri pe gazon.

Vârful Universității Craiova a revenit pe teren, a încercat să continue, însă durerile l-au forțat să renunțe, fiind schimbat în cele din urmă de Săndoi.

FRF îl atenționase pe Jovan Markovic că ar avea probleme cu greutatea

Recent, Federația Română de Fotbal, prin vocea consilierului Andrei Vochin, îl arăta pe Markovic cu degetul pentru problemele pe care le-ar avea cu greutatea

„El are un avantaj la Craiova. Croiala tricourilor ... La Craiova, tricourile sunt regular fit, iar la naţională sunt slim fit şi acolo vezi diferenţa.

Markovic nu poate să înţeleagă că nu e OK fizic... Știu că oamenii de la Craiova fac sacrificii mari cu el, dar el nu înţelege că nu poţi să faci fotbal de performanţă aşa, cu fizicul ăsta. Niciodată! Nici măcar ochiometric nu te poate lua cineva în serios. Cred că toţi din jurul lui îşi doresc să ajungă mare fotbalist, mai puţin el. Păcat, pentru că este înzestrat cu talent", a zis Vochin, la Orange Sport. 

Citește și alte știri despre naționala U21:

Atât de jos a ajuns! Ce se întâmplă cu Tavi Popescu la România U21 » Decizie de ultim moment

FOTO Incredibil ce a apărut pe grafica TVR la România U21 - Spania U21! Gafă colosală

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
bizzonu
bizzonu  •  27 Septembrie 2022, 22:12
Postat de observator_federal pe 23 Septembrie 2022, 20:23

Te bucuri, treaba ta... E clar însă că nu mai ai tupeul - nici tu și nimeni altcineva- să susții cumva că Jovan Markovic nu este un fotbalist de real talent(care v-a provocat ceva "daune"). Se face el bine și o să vă mai ofere faze de fotbal - asta dacă mai prindeți PlayOff-ul..

Contraatac excelent al României dus de Tavi Popescu, care îi pasează excelent lui Jovan Markovic, iar din poziție de unu versus unu cu portarul șutează slab și execuția sa e respinsă!!! Ratare imensa pe finalul meciului cu Olanda! Ce talent??? O GLUMA GRASA SI PUTUROASA!

Gogu999
Gogu999  •  24 Septembrie 2022, 08:22

Mare fotbalist da cate 5 goluri pe sezon are probleme mari cu sala (de mese)...cum suntem noi romanii daca face unul o faza sau da vreun gol spectaculos il facem Maradona dar realitatea este alta din pacate. Cat despre arogantele lui (Sa mearga la doctor) a ajuns el sa mearga la doctor,Tamm a jucat tot meciul la echipa nationala.

costacurta
costacurta  •  24 Septembrie 2022, 08:04

Si el si sefer&compania au fost invizibili pe teren, jaloane. Viitorul fotbalului Romanesc este zero. La declaratii si bayai suntem primii, la fotbal deloc.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează