INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Probleme la Barcelona » Doi jucători de bază vor rata meciurile din octombrie

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2022 14:53 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2022 16:14

Fundașii Jules Kounde (23 de ani) și Ronald Araujo s-au accidentat în partidele pentru echipele naționale și vor o absenta aproximativ o lună din echipa Barcelonei.

Jules Kounde s-a accidentat joi, în meciul Franței disputat în fața Austriei, în timp ce Ronald Araujo a ieșit de pe teren la câteva minute de la startul partidei amicale Uruguay - Iran.

Paradoxul neverosimil de la Barcelona: Gerard Pique a devenit cel bine plătit fundaș central din lume în timp ce conducerea îl acuza că a prejudiciat clubul!
LA LIGA
Paradoxul neverosimil de la Barcelona: Gerard Pique a devenit cel bine plătit fundaș central din lume în timp ce conducerea îl acuza că a prejudiciat clubul!

Ce afecțiuni au Jules Kounde și Ronald Araujo

Barca a anunțat într-un comunicat că Jules Kounde a suferit o accidentare a bicepsului femural în partea stângă, iar Ronald Araujo are probleme cu mușchii adductori. 

Aceștia și-au făcut controlul la baza sportivă a clubului și vor fi indisponibili aproape patru săptămâni, potrivit Marca.

În urma accidentărilor, Xavi trebuie să realizeze modificări în primul 11. În locul lui Araujo, ar putea evolua Christensen și Pique, iar o altă variantă ar mai fi Marcos Alonso. De asemenea, în locul lui Joules Kounde ar putea trece Sergi Roberto sau Hector Bellerin.

Ce meciuri ar putea rata Joules Kounde și Ronald Araujo

Fără cei doi jucători absenți aproape o lună de zile, Barca va avea parte de o perioadă de foc. În luna octombrie, catalanii vor avea 3 meciuri în UEFA Champions League, dar și derby-ul cu Real Madrid.

  • Mallorca-Barcelona (1 octombrie)
  • Inter- Barcelona (4 octombrie)
  • Barcelona- Celta Vigo (9 octombrie)
  • Barcelona -Inter (12 octombrie)
  • Real Madrid- Barcelona (16 octombrie)
  • Barcelona- Villareal (19 octombrie)
  • Barcelona- Athletic  (23 octombrie)
  • Barcelona- Bayern (26 ocotmbrie)

Citește și alte știri:

Clauza secretă din contractul lui Ousmane Dembele! Suma pentru care francezul o poate părăsi pe FC Barcelona

Un alt pilon al Barcelonei părăsește echipa lui Xavi! O nouă aventură după 15 ani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează