FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA

Cei trei fotbaliști pe care Florin Răducioiu îi consideră vitali pentru echipa națională

FOTO: Florin Răducioiu
FOTO: Florin Răducioiu

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2022 15:26 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2022 16:34

Florin Răducioiu (52 de ani), component al Generației de Aur, a dezvăluit că și-ar dori să îi vadă jucând mai des pentru echipa națională a României pe Nicolae Stanciu, Ianis Hagi și Louis Munteanu. 

Fostul mare internațional consideră că absența lui Ianis Hagi reprezintă o lovitură importantă pentru prima reprezentativă. 

Noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf » De la ce a plecat totul
SCANDAL
Noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf » De la ce a plecat totul

Fiul marelui Gheorghe Hagi lipsește de pe teren încă din luna ianuarie, când s-a accidentat la genunchi într-un meci pe care echipa sa, Glasgow Rangers, l-a jucat în fața lui Stirling Albion, în faza șaisprezecimilor Cupei Scoției.

Nicolae Stanciu a evoluat la Helsinki, aseară, în fața Finlandei, începând cu minutul 65, când l-a înlocuit pe marcatorul golului „tricolorilor”, Florin Tănase, fostul jucător al celor de la FCSB.  Stanciu a revenit după o pauză de aproape un an la echipa națională. 

Ultimul meci al mijlocașului născut la Alba-iulia data din noiembrie 2021, când „tricolorii” se impuneau la Vaduz, împotriva Liechtensteinului, scor 2-0.

Louis Munteanu, fotbalistul celor de la Farul Constanța, a fost titular în partida pe care selecționata U21 a României a pierdut-o aseară, pe Cluj Arena, în fața Spaniei, scor 1-4. Jucătorul împrumutat de la Fiorentina a jucat până în minutul 59. 

Mi-ar fi plăcut foarte mult să-l văd pe Ianis Hagi. Ianis Hagi este un jucător extrem de important. Şi pe Stanciu aş fi dorit să-l revăd, evident, pentru că sunt jucători cu un nivel tehnic foarte mare şi avem nevoie de jucători tehnici.
Mă refer şi la un jucător de la Farul. Aş fi vrut să-l văd în teren pe Munteanu, acel jucător tânăr, promiţător.
- Florin Răducioiu, pentru Orange Sport

România, ultima în grupa de Liga Națiunilor. Suntem aproape de a retrograda în Liga C

În acest moment, echipa națională a României se află pe poziția a patra în grupa de Liga Națiunilor, din care mai fac parte Finlanda, Bosnia și Muntenegru. 

Sub comanda lui Edi Iordănescu, prima reprezentativă a adunat numai 4 puncte din 15 posibile, având și un golaveraj negativ: 2 goluri marcate și 7 primite. 

Pentru ca România să nu retrogradeze în Liga C din Liga Națiunilor, elevii lui Edi Iordănescu sunt obligați să învingă Bosnia. Meciul are loc luni, de la ora 21:45, și este transmis pe Prima Tv. 

De asemenea, partida poate fi urmărită și liveTEXT pe GSP.ro. O altă condiție pentru ca echipa națională să nu retrogradeze este aceea ca Finlanda să se încurce cu Muntenegru.  

Citește și alte articole despre echipa națională:

Basarab Panduru l-a criticat pe Edi Iordănescu: „Nu am văzut niciodată un selecționer care să se roage de toată lumea să rămână la națională”

Acuzaţie șocantă! » Doi „tricolori” ar fi refuzat convocarea la națională: „Știu din surse sigure, nu au mai vrut să vină”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
manx
manx  •  25 Septembrie 2022, 01:00

Inevitabil, Ianis Hagi.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Septembrie 2022, 20:12

FR ce stie asta ?...omul e nul si neavenit ...vrea ratangii in echipa ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează