FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum se schimbă „11-le” FCSB-ului cu Omrani în teren » Nou sistem de joc pregătit de Dică

Billel Omrani
Foto: facebook / fcsb
Billel Omrani Foto: facebook / fcsb

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2022 17:51 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 18:14

Billel Omrani (29 de ani) a fost titular ieri în meciul CS Dinamo - FCSB 2 (1-3) din Liga 3. Algerianul a evoluat atacant central în sistemul 4-4-2, semn că acesta e modulul la care se gândește și Nicolae Dică, antrenorul primei echipe, după ce Gigi Becali a precizat că vrea să-i vadă pe Omrani și Andrea Compagno (26) în același timp pe teren.

Omrani a anunțat ieri că e la 80% din potențialul fizic, astfel că are șanse mari să debuteze pe 2 octombrie, când FCSB o înfruntă pe FC Argeș în SuperLiga.

Mihai Neșu, amintire amuzantă de la palat, cu Gigi Becali în prim-plan: „«Bichonul?», cel mai cuminte? Ăsta face cel mai urât!”
PROFU' DE SPORT
Mihai Neșu, amintire amuzantă de la palat, cu Gigi Becali în prim-plan: „«Bichonul?», cel mai cuminte? Ăsta face cel mai urât!”

Omrani, antrenat să joace la FCSB în 4-4-2

În emisiunea „Sport Center” de la Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că Nicolae Dică a avut un rol în alegerea sistemului pe care FCSB 2 l-a utilizat sâmbătă, contra lui CS Dinamo. 

Sigur că Dică ține legătura cu antrenorul de la echipa a doua (n.r. - Leo Strizu). S-a jucat 4-4-2, cu Omrani și Dumiter atacanți. Dacă Omrani va fi 100%, putem juca așa fără nicio problemă”, a declarat MM. 

  • Cum a arătat FCSB 2 vs. CS Dinamo: Ducan - Boboc, Ciobanu, Haruț, Șerban - M. Tănasă, Dulca, Nikolov, Vl. Tudor - Dumiter, Omrani 
  • Cum e posibil să arate „11”-le FCSB-ului în partida cu FC Argeș: Târnovanu - V. Crețu, Haruț*, Tamm, Radunovic - Cordea, Olaru, Edjouma, Fl. Coman - Omrani, Compagno

    *Dawa, titularul obișnuit de lângă Tamm, e suspendat pentru acest meci

Omrani și Compagno vor fi în același timp pe teren. N-are cum să fie altfel. Sunt valoroși, trebuie să joace amândoi. Compagno nu poate singur, trebuie să primească mingi. 100% Omrani va fi pe teren după pauza provocată de națională 
Gigi Becali, patron FCSB

Omrani mai are două kilograme în plus

După partida cu CS Dinamo în care Omrani a reușit o pasă decisivă, Mihai Stoica a vorbit și despre starea fizică a atacantului, dezvăluind câte kilograme în plus mai are:

„Omrani și Nikolov vin după o perioadă în care au fost încărcați destul de tare. Antrenorii vor decide dacă intră în calcule pentru meciul cu FC Argeș sau nu. Omrani are două kilograme în plus. Le aruncă. Avea vreo 4 când a venit”.

VIDEO. Billel Omrani, gata să debuteze la FCSB: „Sunt la 80% din potențialul meu”

Citește și alte știri despre FCSB:

Dumitru Dragomir se ia de o „perlă” de la FCSB: „E grăsuț, nu poate fugi”
FCSB
Dumitru Dragomir se ia de o „perlă” de la FCSB: „E grăsuț, nu poate fugi”
MM anunță o revenire nesperată la FCSB: „E record!”
FCSB
MM anunță o revenire nesperată la FCSB: „E record!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
socratead
socratead  •  26 Septembrie 2022, 04:53

Voi faceti studiu de piata? Chiar numai articole despre FCSB? Pai eu cred ca daca faceti despre Rapid, Dinamo, Craiova, aveti o gramada de suporteri. De ce mereu aveti cu echipa asta? Ca sa nu mai vorbim ca Steaua este in Liga a 2-a... Lasa-ti-o mai moale cu FCSB, grupul visatorilor aroganti. Ei sunt de domeniul trecutului!

VanBasten
VanBasten  •  25 Septembrie 2022, 21:58

La fecesebei, sistemul se adapteaza la jucatori, nu invers. :))))

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  25 Septembrie 2022, 18:41

Până să fie incercat Omrani poate ar trebui sa joace și Dumiter...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează