FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA

Șansă pentru România? Selecționerul Bosniei, înaintea duelului cu „tricolorii”: „Vor intra cei care au jucat mai puțin până acum”

Ivaylo Petev, selecționerul Bosniei
Ivaylo Petev, selecționerul Bosniei

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2022 09:22 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 10:27

Ivaylo Petev (47 de ani), selecționerul Bosniei-Herțegovina, a vorbit despre abordarea meciului cu România, din ultima etapă a grupei de Liga Națiunilor.

  • România înfruntă Bosnia de la 21:45, în ultima rundă din Liga Națiunilor (Divizia B, Grupa a 3-a, etapa #6). Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PrimaTV.

Bosnia a câștigat deja grupa și a promovat în Liga A, iar Petev a susținut că în meciul cu România va folosi jucătorii care au evoluat mai puțin în precedentele meciuri.

România în lumea a 3-a: am retrogradat în Divizia C a Ligii Națiunilor! Pentru prima oară încheiem ultimii preliminariile, victoria clară cu Bosnia nu ne-a salvat
ROMÂNIA - BOSNIA 4-1
România în lumea a 3-a: am retrogradat în Divizia C a Ligii Națiunilor! Pentru prima oară încheiem ultimii preliminariile, victoria clară cu Bosnia nu ne-a salvat

Pentru a nu termina pe ultimul loc și pentru a evita retrogradarea, „tricolorii” au nevoie de victorie cu Bosnia, dar și ca Finlanda să nu câștige cu Muntenegru.

Declarațiile lui Ivaylo Petev, înainte de România - Bosnia

„Desigur, scopul este să câștigăm și mă bucur că și jucătorii cred așa. Ne-am asigurat primul loc în grupă și atmosfera în echipă este excelentă. Cei care au jucat mai puțin până acum vor avea o șansă, dar nu sunt dubii că mai vrem trei puncte. Suntem constienti că ne așteaptă un meci greu. România are jucători buni, asta am văzut și la Zenica. 

Nu va fi un joc ușor, România are nevoie de o victorie. Totuși, am venit să câștigăm. Acesta este scopul nostru. Prin acest ciclu, am văzut că avem un viitor strălucit, jucătorii mai tineri s-au remarcat și s-a creat o energie pozitivă. Mai vrem trei puncte, dar suntem conștienți că ne așteaptă un joc dificil”, a declarat Ivaylo Petev, potrivit RadioSarajevo.

Clasamentul în grupa României de Liga Națiunilor înainte de ultima etapă

Șansă pentru România? Selecționerul Bosniei, înaintea duelului cu „tricolorii”: „Vor intra cei care au jucat mai puțin până acum”

Surpriză neplăcută la conferința selecționerului Bosniei

Jurnaliștii români prezenți la conferința de presă a selecționerului Bosniei, Ivaylo Petev, au avut parte de o surpriză neplăcută. Translatorul angajat de FRF a anunțat cu doar o jumătate de oră înainte că nu mai vine la conferință, astfel că nimeni nu a putut traduce discursul bulgarului.

„Noi avem dovada că am închiriat translatorul, dar el nu a mai putut ajunge, ce să facem?”, a transmis un federal. Respectivul translator angajat de FRF ar fi anunțat că se simte rău și că nu va ajunge la conferință cu doar 30 de minute înainte de startul acesteia.

Singurii care au dialogat cu Ivaylo Petev au fost reprezentanții media veniți din Bosnia pentru duelul de la București.

România - Bosnia » Echipele probabile

România: I. Radu - Cr. Manea, Ad. Rus, Burcă, Camora - R. Marin, Olaru, Stanciu - Cordea, Alibec, Fl. Tănase 
Rezerve: H. Moldovan, Târnovanu, Rațiu, Mitrea, T. Băluță, Boloca, Sorescu, Cicâldău, Man, Fl. Coman, D. Drăguș, G. Pușcaș 
Absent: M. Marin (suspendat) 
Selecționer: Edi Iordănescu

Bosnia: Sehic - Susic, Hadzikadunic, Sanicanin, Kolasinac - Cimirot, Bseic - Stevanovic, Hadziahmetovic, Demirovic - Dzeko 
Rezerve: Piric, Vasilj, Dedic, Milicevic, Serbecic, Gojak, Duljevic, Danilovic, Hotic, Prevljak, K. Kodro 
Absent: Pjanic 
Selecționer: Ivaylo Petev

VIDEO. Toate detaliile înainte de România - Bosnia

Citește și:

Dorinel Munteanu, înainte de România - Bosnia: „Edi Iordănescu prea filosofează! Să rămână, dar cu o condiție”

Problema României înainte de meciul cu Bosnia » Unde suferă naționala lui Iordănescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  27 Septembrie 2022, 01:24
Postat de francklin67 pe 26 Septembrie 2022, 18:11

1 Ai depasit o limita ,asa sa vorbesti cu membrii famililliei,2 Ai debitat niste tampenii,normal ca te supara faptul ca ám scris contra dar nu te ám insultat,3 Ai aceasi valoare ca Nationala 4 Scuteste-ma de comentarii sí plimba ursul ca se rugineste lantul.

NU am depasit nici o limita si nu, nu vorbesc asa cu membrii familiei mele. Daca am debitat prostii, de ce te-ai ofensat?? Vezi ca te-ai incurcat in butoane si ti-au iesit niste litere mai ciudate pe acolo, plus ca-ti lipsesc niste elemente de ortografie... iar ca sa intelegi prostiile debitate... rationamentul nostru functioneaza pe baza de impulsuri electrice la nivel molecular, adica sarcini + si sarcini negative... de aici te las pe tine sa descifrezi! Iar despre bagajul tau lexical limitat, nu pot decat sa ma amuz.. :-)

francklin67
francklin67  •  26 Septembrie 2022, 18:11
Postat de ralffy_mr pe 26 Septembrie 2022, 12:57

daca atat te duce capul, cred ca incarcarea electrica a cerebelului tau e doar negativa... nu exista plus pentru tine, si nici scapare!!! Asa sa te ajute Dumnezeu!! :-)

1 Ai depasit o limita ,asa sa vorbesti cu membrii famililliei,2 Ai debitat niste tampenii,normal ca te supara faptul ca ám scris contra dar nu te ám insultat,3 Ai aceasi valoare ca Nationala 4 Scuteste-ma de comentarii sí plimba ursul ca se rugineste lantul.

cdba3133
cdba3133  •  26 Septembrie 2022, 17:52

Rau am ajuns. Sa nu joace echipa adversa cu echipa standard. Ce-ar fi daca si Muntenegru va juca tot ceva asemanator cu Finlanda?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close