GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Horoscopul 2023, cea mai așteptată carte a anului, vine la chioșcurile de ziare

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2022 12:03 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 12:03

Miercuri, 5 octombrie, toți pasionații de astrologie vor putea găsi la chioșcurile de ziare cartea Horoscopul 2023, scrisă de celebrul Joseph Polansky. Cunoscutul astrolog, cu materiale publicate în cele mai mare reviste de astrologie, și-a folosit toată experiența pentru a concepe acest ghid essential pentru sănătate, dragoste și success în carieră. 

Cartea adusă de Editura Orizonturi și Gazeta Sporturilor cuprinde secțiuni dedicate zodii în parte cu un profil al personalităţii, o trecere în revistă a aspectelor relevante din 2023 şi previziuni detaliate, făcute pentru fiecare lună.

Unul dintre numeroasele elemente ajutătoare din acest volum este reprezentat de enumerarea „Celor mai bune” şi a „Celor mai stresante” zile la sfârşitul fiecărui calup de previziuni lunare. Lecturaţi aceste părţi pentru a afla care dintre zilele fiecărei luni vor fi bune în general, bune în plan financiar, bune în plan sentimental.

Prețul unui exemplar este de 39,99 lei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează