FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, mesaj pentru Nicolae Dică: „Știi deviza mea” » Ce spune despre viitorul antrenorului de la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2022 12:36 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 13:04

Gigi Becali, patronul FCSB, spune că Billel Omrani (29 de ani), cel mai nou transfer al roș-albaștrilor, va juca în meciul cu FC Argeș, din etapa a 12-a, din 2 octombrie.

După ce a jucat pentru FCSB 2, în victoria cu CS Dinamo (3-1), Omrani va debuta la prima echipă în meciul cu FC Argeș, urmând ca Nicolae Dică să schimbe sistemul.

Cât a reușit Billel Omrani să slăbească în două săptămâni de la venirea la FCSB » Anunțul roș-albaștrilor
FCSB
Cât a reușit Billel Omrani să slăbească în două săptămâni de la venirea la FCSB » Anunțul roș-albaștrilor

Gigi Becali: „Omrani va juca în meciul cu FC Argeș”

„Pe Omrani îl aștept din primul meci. O să-l vedeți pe teren. Trebuie să joace Compagno cu Omrani. Știți deviza mea. Jucătorii valoroși trebuie să fie pe teren. Antrenorul trebuie să-i așeze. Dică spunea că ar vrea să joace 4-4-2. Am zis să nu mă întrebe pe mine, că eu nu mă pricep”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Sunt pregătit pentru meciul cu Argeș. Sunt pe la 80% din potențialul meu. Îmi place de antrenor, și lui îi place de mine, și colegii îmi plac, m-au ajutat să mă adaptez. Eu vreau să câștig titlul, acesta e obiectivul meu.

- Billel Omrani

Gigi Becali îl susține pe Nicolae Dică

Întrebat dacă viitorul lui Nicolae Dică depinde de următoarele meciuri, Gigi Becali a fost categoric.

„Eu vorbesc cu dacă și parcă? Dacă Putin dă bomba atomică, mai rămâne Dică? Dacă dau și americanii, mai rămâne Dică? Ce sunt întrebările astea? V-am zis că nu se pune problema! Nu mai puneți întrebări cu dacă!

Din moment ce faci calcule pentru play-off, înseamnă că ai o teamă că l-ai putea rata. Avem două meciuri în minus, iar acum vom juca cu Argeș, Petrolul și Sepsi. 

Sunt echipele de deasupra noastră. În decembrie, când vom juca restanțele, vom fi pe locul 6. Petrolul nu poate rezista pe loc de play-off, dar pe Hermannstadt nu poate fi ajunsă. E distanța mare”.

VIDEO Omrani după amicalul cu CS Dinamo: „Fizic mă simt bine, meciul a fost bun pentru moral. Sunt undeva la 80%”

Citește și: 

Ionel Ganea, discurs devastator la adresa lui Edi Iordănescu: „Cel mai slab antrenor pe care l-am avut vreodată. La națională vin toți papagalii”

Dorinel Munteanu, înainte de România - Bosnia: „Edi Iordănescu prea filosofează! Să rămână, dar cu o condiție”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
Cornelwilde
Cornelwilde  •  26 Septembrie 2022, 18:38

Omul asta Bilel nu știe că echipa asta de 7 ani fuge după un titlu. Anul ăsta face 8 ,ca titlu oricum face Gigi și Dicanio , nu îl ia.

DoarUTAconteaza
DoarUTAconteaza  •  26 Septembrie 2022, 14:52

" Produsul G Becali" are o mare influenta la degradarea fotbalului romanesc, prin actiuni si implicari de tip..." semi sau sfertodoct",..total lipsite de logica si profesionalism...motivate simplu,...doar cu citeva cuvinte " ...pe banii mei...fac ce vreau". Totusi nu trece o zi fara ca DIGI SPORT sau GSP...sa nu 'il cultive"...pe acest individ. In acest fel, de degradarea fotalului romanesc, se fac raspunzatori si cei..." care il cultiva". Ca e de dragul " originalului", de dragul ...ratingului, de dragul scandalurilor, sau...din alte motive...nimic nu ar trebui sa faca din acet om...un personaj cu importanta,...in fotbal. Nu G Becali este " modelul de urmat:"

emil1986
emil1986  •  26 Septembrie 2022, 14:24
Postat de supereduardo10 pe 26 Septembrie 2022, 13:59

Nea Gigi vezi ca vine Mioveniu tare din spate :)))

Saaracciw, n-ai aani de viata cat ati activat in divizii inferioare, amarastenilor!!!! Va da Becali de ***!!!! Cand veti ajunge sa realizati performantele lui fotbaliste ai voie sa mai trimiti mesaje. Pana atunci, ciocu' mic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează