INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Afectat de depresie » Un titular al naționalei Franței recunoaște că a trecut prin momente grele: „În capul meu ceva a fost greșit”

Benjamin Pavard, în centru // Foto: Getty Images
Benjamin Pavard, în centru // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2022 16:29 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 18:25

Benjamin Pavard, 26 de ani, a recunoscut în L'Equipe că a trecut prin momente grele în timpul pandemiei, dar că s-a reconstruit, revenind cu prestații bune la clubul Bayern Munchen și la naționala Franței. 

Benjamin Pavard a jucat duminică seară 90 de minute contra Danemarcei (0-2) ţn Liga Națiunilor și înaintea partidei a acordat un lung interviu în L'Equipe, în care a povestit despre ce i s-a întâmplat în perioada pandemiei. 

Criza sanitară de Covid-19 i-a provocat o depresie, prin care a trecut fără să știe nimeni din afara familiei și câtorva prieteni. „În capul meu ceva a fost greșit, la început zici că nu e nimic, va trece, însă constați că persistă și mergi la antrenament și nu ai chef. Trebuie să reacționezi. Sunt om ca toți oamenii și chiar dacă ai o casă mare și o sală de gimnastică, ai nevoie să iei contact cu alții.”

Benjamin Pavard, Franța: „Am ieșit întărit"

Pavard explică ce a simțit: „Mă ridicam și n-aveam poftă de mâncare. Mi-am ocupat timpul, stând în bucătărie, uitându-mă la seriale. Dar pe Netflix era OK două minute... Nu-mi place cuvântul depresiv, dar trebuia să îl admit, fără ocolișuri. L-am mascat în fața celorlați și acum mă simt mult mai bine.” 

A fost o perioadă în care n-a strălucit apoi la club și la echipa națională, totuși a ieșit din această pasă pentru a se reconstrui. „Am ieșit întărit și asta m-a schimbat. Am ieșit crescut ca bărbat din toate astea, eram pe cont propriu ca mulți jucători de fotbal și a fost nevoie de niște oameni buni să-mi ridice capul.”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Meci oprit între Franța și Polonia U18 » Francezii au luat 4 cartonașe roșii în 20 de minute: un jucător francez i-a dat un cap în gură unui adversar, apoi s-a iscat o bătaie generală!

Șocant! Mii de migranți obligați să plece din Qatar înaintea Mondialului!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează