FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA

VIDEO Ilie Dumitrescu are o idee clară despre viitorul echipei naționale: „Ar fi ideal”

Ilie Dumitrescu (53 de ani), Daniel Niculae (39 de ani) și Anamaria Popescu (37 de ani) au participat la un eveniment organizat pe Arena Națională de noul sponsor oficial al UEFA.
Ilie Dumitrescu (53 de ani), Daniel Niculae (39 de ani) și Anamaria Popescu (37 de ani) au participat la un eveniment organizat pe Arena Națională de noul sponsor oficial al UEFA.

Articol de , - Publicat luni, 26 septembrie 2022 19:44 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 20:11

Ilie Dumitrescu (53 de ani), Daniel Niculae (39 de ani) și Ana Maria Popescu (37 de ani) au participat la un eveniment organizat pe Arena Națională de noul sponsor oficial al UEFA. 

Arena Națională a găzduit astăzi sportivi legendari ai României. Gică Hagi, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu, Daniel Niculae, Anamaria Popescu au răspuns prezent la invitația companiei chineze de electronice OPPO, partenerul oficial al UEFA.

VIDEO Ilie Dumitrescu merge pe mâna lui Edi Iordănescu: „Trebuie continuitate!”

„Au fost momente bune de joc, am văzut o schimbare de atitudine, de abordare, un pressing avansat. Am avut realizări, reacție. Am fost aproape să batem Finlanda. Este perioada în care Edi Iordănescu își va pune amprenta pe jocul echipei naționale. 

Are nevoie de continuitate. Merg pe ideea de continuitate, indiferent cine ar fi selecționer. Cred că trebuie să pornim un proiect pe termen lung, nu pe termen scurt. Cred că ideal ar fi să continuăm. Deja Edi a cristalizat un nucleu important. Vedem un progres și în campionatul nostru, vedem alt ritm. 

Trebuie ca echipele noastre să treacă de grupe în Conference League. Contează mult experiența câștigată. Selecția este responsabilitatea selecționerului. Noi nu participăm la viața echipei, nu suntem în cantonament alături de ei. Ca să scoatem rezultate avem nevoie de jucători cu personalitate, cu mai multă încredere”, a spus Ilie Dumitrescu.

VIDEO Daniel Niculae așteaptă titularizarea lui Horațiu Moldovan

Portarul Horațiu Moldovan este singurul fotbalist de la Rapid convocat de Edi Iordănescu la prima reprezentativă. Daniel Niculae, președintele clubului giuleștean, așteaptă debutul fotbalistului său. 

„Horațiu și-a dorit foarte mult să joace pentru echipa națională, mai ales că se joacă pe Giulești. Sunt sigur că este cu moralul ridicat, sunt sigur că i se va oferi și lui șansa să joace pentru prima reprezentativă. 

Sper să intre, dar nu este cazul să îi fac eu schimbările lui Edi Iordănescu: Cu siguranță el știe cel mai bine și vrea doar binele naționalei”, a spus Daniel Niculae.

VIDEO Ana Maria Popescu: „Federația de canotaj este un exemplu pentru toți”

Prezentă la evenimentul de pe Arena Națională, fosta campioană olimpică Ana Maria Popescu a vorbit despre performanțele sportivilor „tricolori” din ultimele luni.

„Cele 4 medalii de aur de la canotaj, așteptate de noi toți, sunt excepționale. Simona Radiș a reușit un lucru extraordinar. M-au apucat pe mine emoțiile pentru ea, două finale și două medalii în aceeași zi. 

Federația de canotaj poate servi drept exemplu pentru toți ceilalți. Sper să rămână toți sănătoși și la fel ed amboțioși. Cred că există relații între Federații. Cine e sănătos, poate afla rețeta. Am convingerea că ar dori să împărtășească mai departe.

Dar trebuie să privim că nu sunt roz toate lucrurile, încă avem nevoie de infrastructură, de multe lucruri”, a spus Anamaria Popescu.

Clasamentul în grupa României de Liga Națiunilor înainte de ultima etapă

Ilie Dumitrescu are o idee clară despre viitorul echipei naționale: „Ar fi ideal”

VIDEO Edi Iordănescu despre viitorul la echipa națională: „E normal ca după acest meci să ne așezăm la discuții. Interesul echipei naționale primează”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Veste proastă pentru România: UEFA abandonează proiectul cu 32 de echipe pentru Euro 2028. Cine s-a opus
EURO 2028
Veste proastă pentru România: UEFA abandonează proiectul cu 32 de echipe pentru Euro 2028. Cine s-a opus
Ionel Ganea, discurs devastator la adresa lui Edi Iordănescu: „Cel mai slab antrenor pe care l-am avut vreodată. La națională vin toți papagalii”
ROMÂNIA - BOSNIA
Ionel Ganea, discurs devastator la adresa lui Edi Iordănescu: „Cel mai slab antrenor pe care l-am avut vreodată. La națională vin toți papagalii”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
YATO
YATO  •  26 Septembrie 2022, 22:02

Abia intram in grupe de unde sa mai si trecem de ele. La noi fotbalul este amator pe linga cel din vest. Patroni de club angajeaza servitori nu manageri de club.Ca sa conduci un club trebuie sa ai scoala. Patroni sant samsari nu investitori. Fara o schimbare majora in liga 1 nu ajungem nicaieri. Academiile inca nu se vad prin tara. Asa ca eu raman pesimist.

francklin67
francklin67  •  26 Septembrie 2022, 20:38

Ilie esti ca floarea soarelui !!!

dobrin
dobrin  •  26 Septembrie 2022, 20:25

Viitorul echipei nationale ar fi sa vina Sica cu niste marfa buna.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează