INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2023

Tragerea la sorți pentru EURO la U21 va avea loc la Ateneul Român » Competiția este organizată de România și Georgia

România U21/ foto Imago Images
România U21/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022 13:07 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2022 13:17

FRF a anunțat că tragerea la sorți pentru grupele EURO 2023 la tineret va ava loc pe 18 octombrie, de la ora 19:00, la Ateneul Român.

Competiția va fi organizată de România și Georgia, echipe calificate din oficiu. EURO 2023 se va desfășura în perioada 21 iunie - 8 iulie 2023. 

Iordănescu, cel mai slab în mandatul lui Burleanu » Cifre horror pentru selecționer
ROMÂNIA
Iordănescu, cel mai slab în mandatul lui Burleanu » Cifre horror pentru selecționer

Anunțul FRF despre tragerea la sorți pentru EURO 2023

„Marți, 18 octombrie, de la ora 19:00, la București, în incinta Ateneului Român, va avea loc tragerea la sorți a grupelor. Echipele participante la turneul final sunt România și Georgia, din postura de țări gazdă, Norvegia, Germania, Spania, Portugalia, Țările de Jos, Elveția, Italia, Anglia, Franța, Belgia, Ucraina, Cehia, Danemarca și Israel. 

Cele 16 echipe naționale vor fi împărțite în 4 grupe. Primele două clasate se vor califica în faza sferturilor de finală. Ediția din 2023 va stabili și echipele calificate la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. Fiind gazdă, Franța este deja calificată. Celelalte trei locuri disponibile Europei vor fi completate cu primele trei clasate la turneul final din vara viitoare, exceptând reprezentativa Franței”, a transmis FRF.

Turneul final, la care vor participa 16 echipe, între care reprezentativele țărilor-gazdă, va fi organizat în țara noastră în două orașe, Cluj-Napoca și București, fiecare oraș urmând a fi gazda unei grupe. Acesta se va desfășura în perioada 21 iunie – 8 iulie 2023.

Stadioanele din România care vor găzdui meciuri sunt Steaua și Giulești, din București, «Dr. Ctin. Rădulescu» și Cluj Arena, din Cluj-Napoca. Meciul de deschidere va avea loc în România, iar ultimul act al competiției se va desfășura în Georgia.

- comunicat FRF

Citește și:

Jucătorii, arătați cu degetul pentru rezultatele României: „Să vină cei care vor cu adevărat să joace, nu doar ca să bifeze selecții. Problema nu e la antrenor”

„A luat foc” după ce a auzit discursul lui Burleanu: „Cum să nu recunoști că ai o problemă?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează