INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona a pierdut un titular pentru restul anului, după accidentarea de la echipa națională

Ronald Araujo va lipsi 3 luni/ foto Imago Images
Ronald Araujo va lipsi 3 luni/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022 13:39 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2022 13:48

Ronald Araujo (24 de ani), fundașul central al Barcelonei, s-a operat în Finlanda după accidentarea la mușchii adductori din meciul Uruguay - Iran 1-0.

Deși clubul a anunțat că operația a decurs „satisfăcător”, catalanii nu au anunțat oficial cât va lipsi stoperul. Totuși, jurnaliștii de la Mundo Deportivo au transmis că Araujo va absenta timp de aproximativ 3 luni.

Mama lui Cristiano a anunțat viitoarea echipă a portughezului: „Anul viitor va juca aici”
PORTUGALIA
Mama lui Cristiano a anunțat viitoarea echipă a portughezului: „Anul viitor va juca aici”

Ronald Araujo va lipsi 3 luni

Araujo ratează astfel Campionatul Mondial din Qatar, din perioada 20 noiembrie - 18 decembrie 2022, în Qatar. Uruguayanul, titular de drept la Barcelona, nu va fi la dispoziția lui Xavi pentru restul anului.

„Jucătorul primei echipe, Ronald Araujo, a fost operat cu succes pentru accidentarea de la adductorul piciorului drept. Intervenția a fost efectuată de Dr. Lasse Lampainen. Jucătorul este indisponibil pentru meciruile primei echipe, iar recuperarea sa va dicta și momentul revenirii sale.

Apărătorul a suferit accidentarea vinerea trecută, în timpul unei pauze internaționale, în al cincilea minut al meciului dintre Iran și Uruguay. Araujo a jucat șapte meciuri pentru FC Barcelona în sezonul 2022/23”, a transmis Barcelona pe site-ul clubului.

După accidentarea lui Araujo, Barcelona se va baza pe postul de fundaș central pe: Andreas Christensen, Eric Garcia și Gerard Pique. Și Jules Kounde este o variantă, dar francezul va lipsi o lună după accidentarea suferită la naționala Franței. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Suedia s-a prăbușit, dar selecționerul ei șochează: „E trist că oamenii au impresia că nu mergem bine”

Messi, speriat de un fan intrat pe teren. Ce i-a cerut acesta + „Dublă” pentru Argentina în amicalul cu Jamaica

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează