FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ȘELIMBĂR - PETROLUL

EXCLUSIV Le-a pus gând rău „lupilor galbeni”! Cei de la Șelimbăr amenință: „Vom impresiona”

Jordan Gele
Jordan Gele

Articol de - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022 15:39 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2022 15:45

Un atacant înalt de 1,92 de metri, francezul Jordan Gele, 29 de ani, a lăsat eșaloanele inferioare din Hexagon și Elveția, pentru a sosi în România, la CSC Șelimbăr. Vârful vrea să impresioneze, iar astăzi sibienii le-au pus gând rău celor de la Petrolul Ploiești, în meciul din play-off-ul Cupei, de la Râmnicu Vîlcea.

  • Șelimbăr - Petrolul se joacă azi, de la 18:45. Partida va fi liveSCORE pe GSP.ro și la TV pe Digi port 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1

„Suntem bine, focusați, este o mare oportunitate de a ne arăta calitățile. Vom da totul ca să învingem, ca să impresionăm. Există o diferență de nivel între cele două formații, asta e clar, dar ar fi o surpriză pentru ei, pentru adversari, nu pentru noi. Știm ce putem. Toată lumea se așteaptă ca Petrolul să ne învingă, dar știm ce calitate avem”, a declarat Jordan Gele pentru GSP.ro.

Play-off-ul Cupei României » Dinamo, victorie scurtă cu Viitorul Tg. Jiu. Toate echipele calificate în grupe
PLAY-OFF
Play-off-ul Cupei României » Dinamo, victorie scurtă cu Viitorul Tg. Jiu. Toate echipele calificate în grupe

CSC 1599 Șelimbăr este una dintre surprizele ligii secunde în acest sezon. Momentan, nu are drept de promovare, fiind una dintre cele 5 echipe ce au „interzis” pentru biletele de acces în Liga 1, dar asta nu-i oprește pe elevii lui Eugen Beza să fie pe podium! Cu una dintre cele mai bune apărări din eșalonul secund, doar patru goluri încasate în 7 runde.

Le-a pus gând rău „lupilor galbeni”! Cei de la Șelimbăr amenință: „Vom impresiona”
Jordan Gele

Șelimbăr, echipă înființată în 2021

Club Sportiv Comunal 1599 Șelimbăr a luat naștere în anul 2021, când a fost înființat de Primăria și Consiliul Local Șelimbăr. Gruparea are două secții active, fotbal și ciclism, vrea să mai dezvolte tenis de câmp, de masă și șah. În primul sezon de Liga 2, cel precedent, CSC Șelimbăr a încheiat pe locul 11, în fața Timișoarei, Brașovului și Iașiului. 

Declarativ, jucătorii - supranumiți „Călăreții roșii” - afirmă că își dau interesul de a duce formația în play-off, sperând, ca și cei de la CSA Steaua, că ar putea interveni o surpriză de proporții, schimbarea în regulamentul FRF, care să permită accederea în primul eșalon. Meciurile de acasă le joacă la Râmnicu Vâlcea, până la ridicarea noului stadion local.

Citește și: 

Pe cine vede Pițurcă favorită la titlu, deși „are cel mai slab lot din ultimii 10 ani”

Un fost internațional îi taie elanul lui Becali: „Nu văd un 4-4-2 cu Omrani și Compagno în atac”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează