SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FERRARI

Colaborare istorică! O companie din România a bătut palma cu Ferrari: „E o plăcere să ne putem baza pe un partener de încredere”

Așa arată monopostul Ferrari din 2022 / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Așa arată monopostul Ferrari din 2022 / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022 18:05 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2022 22:31

Ferrari, una dintre echipele istorice din Formula 1, anunță startul unei colaborări cu Bitdefender, o cunoscută firmă de IT din România.

Compania românească Bitdefender, cu sediul la București, specializată în securitate cibernetică, a devenit noul partener al celor de la Ferrari. Compania fondată în 2001 e deținută de Florin Talpeș, un cunoscut antreprenor român.

„Bitdefender anunţă că a încheiat un parteneriat multianual cu Ferrari S.p.A., pentru a deveni partenerul global de securitate cibernetică al Scuderiei Ferrari în Campionatul Mondial de Formula 1”, a anunțat celebra companie de IT. 

„CLOVNILOR!” » Val de meme necruțătoare după ce mecanicii Ferrari au ieșit cu 3 roți în loc de 4 la oprirea lui Carlos Sainz
MP AL ȚĂRILOR DE JOS
„CLOVNILOR!” » Val de meme necruțătoare după ce mecanicii Ferrari au ieșit cu 3 roți în loc de 4 la oprirea lui Carlos Sainz

Mattia Binotto: „Este o plăcere să ne putem baza pe un partener de încredere precum Bitdefender”

Mattia Binotto, directorul constructorului italian, a oferit la rândul său o reacție după perfectarea parteneriatului cu Bitdefender. 

„Suntem încântaţi să fim în acest nou parteneriat cu Bitdefender, cu care împărtăşim valori precum cel mai înalt nivel de eficienţă tehnologică, căutarea excelenţei în performanţă şi o cultură a securităţii

Este o plăcere să ne putem baza pe un partener de încredere precum Bitdefender, o companie inovatoare şi foarte apreciată pentru profesionalismul şi fiabilitatea sa”, a comentat și Mattia Binotto, directorul Scuderiei Ferrari. 

„Doar cea mai avansată tehnologie are puterea de a preveni, apăra şi răspunde eficient la atacurile cibernetice”

Bitdefender împărtăşeşte cu Scuderia Ferrari o moştenire a excelenţei şi o experienţă demonstrată în construirea de tehnologii inovatoare de ultimă generaţie pentru a obţine rezultate câştigătoare.

Atunci când fiecare secundă contează, doar cele mai avansate maşini câştigă curse pe circuit şi doar cea mai avansată tehnologie are puterea de a preveni, apăra şi răspunde eficient la atacurile cibernetice. Parteneriatul cu Scuderia Ferrari, cea mai emblematică echipă de Formula 1, se potriveşte în mod natural pentru Bitdefender.

Aşteptăm cu nerăbdare să accelerăm notorietatea brandului, în timp ce rămânem concentraţi pe furnizarea de protecţie de ultimă generaţie pentru clienţii noştri din întreaga lume, în materie de securitate cibernetică. 

- Florin Talpeş, cofondator şi director al Bitdefender

Citește și alte știri din Formula 1:

Aproape să atingă o contraperformanță fără precedent, Lewis Hamilton asigură: „Vom reveni în vârful piramidei!”

Calendarul Formula 1 în 2023: trei locații noi față de acest an și cel mai mare număr de curse din istorie!

Femeile nu vor pilota în F1 în următorii 5 ani! Ce spune președintele Stefano Domenicali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
elgabri
elgabri  •  28 Septembrie 2022, 22:59

Eu nu vad o mare jmecherie !!

1945sv0509
1945sv0509  •  28 Septembrie 2022, 21:30

Daca ne gindim ca Bitdefender inlocuieste o firma uriasa ( Kasperski) putem sa felicitam aceasta realizare.

bogat
bogat  •  28 Septembrie 2022, 19:46

Felicitari Bitdefender and dlui Talpes, e o dovada in plus a valorii companiei. Din pacate presa face foarte rar articole pozitive in care sa promoveze companii si omanei de valoare de la noi. Presa romaneasca se multumeste sa actioneze la nivel mic gen tabloid si sa promoveze scandaluri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează