FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO

Să vină granzii! Burcă, entuziast după calificarea în grupele Cupei României: „Ne dorim nume sonore din prima ligă”

Ovidiu Burcă
Ovidiu Burcă

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2022 23:49 / Actualizat joi, 29 septembrie 2022 23:56

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a fost extrem de fericit după victoria cu Viitorul Tg. Jiu, scor 1-0, din play-off-ul Cupei României.

„O calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună, care ne-a învins în campionat. Felicit jucătorii pentru efort. Orice meci e important, jucând la intensitatea asta putem crește. Am suferit la finalizare, dar au fost multe lucuri bune și sunt fericit

Federația are o echipă protejată! Informații de culise din Liga 1 și exemplul care confirmă bănuiala
FRF
Federația are o echipă protejată! Informații de culise din Liga 1 și exemplul care confirmă bănuiala

Mă gândesc mereu să nu luăm gol, azi echipa s-a apărat bine. Ei au o talie bună, știam că ne pot pune probleme la faze fixe. Am înțeles că trebuie să facem pressing și sunt mulțumit de cum am jucat azi.

Am fost frustrați după meciul cu ei și le-am adus aminte de acel sentiment”, a declarat Ovidiu Burcă la Digi Sport, despre meciul cu Viitorul Tg. Jiu. 

Burcă: „Vrem echipe de Liga 1”

Burcă a vorbit și despre grupele competiției, acolo unde își dorește să dea peste echipe din SuperLiga.

„Sper să întâlnim echipe din prima ligă în grupe. Dacă am ajuns la nivelul ăsta, ne dorim nume sonore din prima ligă. Cupa e importantă, istoria ne obligă să mergem cât mai departe. Noi am tratat meciul cât se poate de serios. Trebuie să ne obișnuim să jucăm din 3 în 3 zile, doar așa pot crește jucătorii”, a mai spus Burcă, conform sursei menționate.

Noi jucăm toate meciurile în deplasare, chiar și pe cele de acasă. Noi am cerut răgaz să putem asimila niște întreprinderi tactice. Deja lucrurile trebuie să capete o altă formă. Avem nevoie de rezultate, de implicare. S-au pregătiți foarte bine, cred că e momentul să facem puncte. 

Procesul de formare al unei echipe e sinuos. Sunt meciuri când jocul nu funcționează bine, dar e important să insiști pe idei. Sper că oamenii să vină alături de noi și la Giurgiu și să ne fie aproape. Nu e confortabil să nu ai un teren al tău, o casă. Ne-am dorit pe Arcul de Triumf, sper să jucăm acolo.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Patronul din Liga 1 care l-a „țepuit” pe MM Stoica: „A dat «cash out» și ne-a ars pe toți, ne-a rupt! Am pierdut o casă și zeci de mii de euro”
DEZVĂLUIRI
Patronul din Liga 1 care l-a „țepuit” pe MM Stoica: „A dat «cash out» și ne-a ars pe toți, ne-a rupt! Am pierdut o casă și zeci de mii de euro”
Ce salariu uriaș ar avea Burleanu: „E cel mai bine plătit om din fotbalul românesc” » Fotbaliștii din Liga 1 au de ce să-l invidieze
FRF
Ce salariu uriaș ar avea Burleanu: „E cel mai bine plătit om din fotbalul românesc” » Fotbaliștii din Liga 1 au de ce să-l invidieze

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
parpalache
parpalache  •  30 Septembrie 2022, 13:57

Dinamo nici acum nu are portar!Croatul asta și la Buzau și in meciul de aseara plonjeaza...pe lânga minge!Imi pare rau de Bani-dar copilul se blocheaza in momentele când e cu mingea la picior in situații favorabile!Ințepenește și privește hipnotizat mingea!In fața-sa dea Dumnezeu sa ma inșel- dar Pop nu are tehnica necesara la pretențiile lui Dinamo!Bunișori cei doi spanioli!

sadikul
sadikul  •  30 Septembrie 2022, 10:53

Burca ai avut noroc ca s-a accidentat Oncescu !!! Esti slab rau de tot !! De cand zic ca Amzar nu este fundas , sa intre Buleica in locul lui ...scapa bah de Rosu si de Bani sunt slabi rau ...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 Septembrie 2022, 10:48

Unde l-or fi găsit DDB-iștii pe Burcă?! Omul trăiește într-o realitate paralelă. Zici că a băut apă după Cîțu și Klaus!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează