INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARMA

Dennis Man i-a impresionat pe italieni cu ultimele evoluții: „I-a vrăjit pe spectatori”

Dennis Man foto: Imago
Dennis Man foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 17:10 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 17:42

Dennis Man (24 de ani) a fost inclus de Gazzetta dello Sport într-un top al jucătorilor din Serie B, care s-au remarcat în pauza competițională. Extrema Parmei a reușit să marcheze în Liga Națiunilor golul României în meciul cu Finlanda, scor 1-1.

Italienii au apreciat prestațiile lui Dennis Man de la echipa națională, dar și ultimele evoluții de la Parma. Pe lângă acest aspect, aceștia au mai notat că Man ar putea fi afectat de o decizie de ordin tactic a clubului.

S-au tras la sorți cele 4 grupe ale Cupei României Betano » Explicații pentru noul format
TRAGERE LA SORȚI
S-au tras la sorți cele 4 grupe ale Cupei României Betano » Explicații pentru noul format

Dennis Man, lăudat în Gazzetta Dello Sport

„În ultima partidă din Serie B, i-a vrăjit pe spectatorii de la Ascoli, cu al doilea gol din campionat. La națională, a dat continuitate perioadei bune pe care o traversează. La Parma ar putea fi afectat de schimbările tactice, un sistem cu doi atacanți, dar calitatea sa rămâne indiscutabilă”, a notat Gazzetta Dello Sport. 

De asemenea, publicația l-a felicitat și pe Daniel Boloca care a prins prima convocare la naționala României.

Paolo Maldini, mandat să-l monitorizeze pe Dennis Man

Dennis Man a înscris două goluri în 6 meciuri pentru Parma în campionat și a stârnit interesul celor de la AC Milan. Publicația Serie B News scrie că Paolo Maldini a primit mandat să „îl monitorizeze și să evalueze potențialul de creștere al lui Dennis Man”.

Jurnaliștii italieni spun că transferul ar putea avea loc chiar în perioada următoare de mercato, imediat după Campionatul Mondial din Qatar.

Dennis Man, start promițător de sezon la Parma

Venirea lui Fabio Pecchia la Parma, în această vară, l-a relansat pe Dennis Man. Dacă stagiunea trecută marcase doar 3 goluri în 26 de apariții, acum a ajuns deja la două reușite. Man a înscris și pentru echipa națională, în victoria 4-1 cu Bosnia.

6,5 milioane de euroeste cota lui Dennis Man potrivit Transfermarkt.de

Citește și alte știri:

Veste uriașă în Liga 1! Ce s-a întâmplat azi la clubul aflat pe marginea prăpastiei: „Îi anunț pe cei care mă înjură”

Gică Hagi a comentat situația lui Tavi Popescu: „Aşa am pățit şi cu Sali” + Sfat pentru fotbalistul de la FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
username_2
username_2  •  30 Septembrie 2022, 19:42

articol de GSP...conform cu articolu ăsta Man a dat golul în meciul cu Finlanda și probabil Fl. Tănase a dat pasa de gol...cred că Paolo Maldini ar trebui să-l monitorizeze și pe gsp, nu numa pe Man

Cornelwilde
Cornelwilde  •  30 Septembrie 2022, 17:47

Toți sunt mari talente . De lăudat nu doare gura pe nimeni. Torje era noul Hagi ,Florinel ,Mbape . Cam așa este și cu Denis ăsta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează