INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHILE

VIDEO Aproape de tragedie! Imagini terifiante din Chile, acolo unde o parte din stadion s-a prăbușit pe spectatori

Tribuna stadionului Monumental s-a prăbușit pe spectatori
Tribuna stadionului Monumental s-a prăbușit pe spectatori

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 19:57 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 20:43

Fanii celor de la Colo Colo au trecut prin momente de spaimă, după ce o parte a tribunei stadionului „Monumental” s-a prăbușit.

Vineri, Colo Colo a efectuat un antrenament pe Estadio Monumental înaintea meciului de campionat cu Universidad Catolica. 

La sesiunea de pregătire au participat mii de fani ai echipei, care și-au încurajat favoriții cu ocazia a 33 de ani de la inaugurarea stadionului. 

Numai că ce se anunța o petrecere s-a transformat într-un moment de panică pentru fanii celor de la Colo Colo. Partea superioară a tribunei a doua pe care se urcaseră mai mulți fani a cedat. Mai multe persoane au fost rănite.

O parte din tribuna stadionului Monumental s-a prăbușit

Deși mai mulți oameni au fost răniți, presa din Chile anunță că aceștia nu au nimic grav și sunt într-o stare stabilă acum.

„Potrivit informațiilor preliminare, nicio persoană nu a fost rănită grav. Jucătorii au intrat imediat la vestiare după acest incident. 

Câteva mașini de ambulanță au intrat pe Estadio Monumental pentru a le acorda îngrijiri medicale celor răniți și care au fost prinși în sectorul respectiv al stadionului. De asemenea, au fost chemați și pompierii”, notează chilienii de la Futuro

Citește și: 

Rețea ocultă de foști polițiști implicată în protejarea lui PSG
FRANȚA
Rețea ocultă de foști polițiști implicată în protejarea lui PSG
Everton a fost scoasă la vânzare! Se cer 400 de milioane de lire sterline în schimbul clubului! Cumpărătorul interesat
premier league
Everton a fost scoasă la vânzare! Se cer 400 de milioane de lire sterline în schimbul clubului! Cumpărătorul interesat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
AlleXyS90
AlleXyS90  •  01 Octombrie 2022, 00:18

astia-s la antrenamente cat n-au unele echipe de la noi in intreg sezonul. Doar in sudamerica se mai joaca fotbal din pasiune ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează