FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACSFC DINAMO

Dezvăluiri despre planurile și investiția lui Nicolae Badea în Liga 4: „Noi suntem FC Dinamo, noi avem emblema”

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 11:22 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 12:03

Andrei Cristea, antrenorul lui ACSFC Dinamo, a vorbit despre planurile formației din Liga 4.

Fostul fotbalist spune că echipa patronată de Nicolae Badea are jucători profesioniști și are planuri importante pentru actualul sezon.

Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus pentru că e pro-occidental şi a protestat împotriva dictatorului Lukaşenko! Câți ani de închisoare riscă fostul portar
BELARUS
Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus pentru că e pro-occidental şi a protestat împotriva dictatorului Lukaşenko! Câți ani de închisoare riscă fostul portar

Andrei Cristea și Nicolae Badea au planuri mari la ACSFC Dinamo 

„Avem jucători buni, antrenați. A fost o selecție bună. Avem un proiect frumos. Este un început. Vreau să vă spun că am avut în evaluare aproximativ 75 de jucători și am rămas cu un lot de 20. Avem 14 sau 15 jucători sub 19 ani. Este un proiect de viitor.

Nu suntem amatori, deși activăm în Liga 4. Noi suntem o echipă care are salariile la zi, care are prime de joc și la care nimeni nu lucrează. Eu le cer, anul acesta să fim cel puțin de Liga 3 sau de Liga 2. 

Domnul Badea a investit foarte mult și în centrul de copii și juniori. Există interes pentru a se construi ceva. Sunt 4-5  grupe de copii și juniori. 

Noi ne numim FC Dinamo. Echipa din Liga 2 este Dinamo 1948, iar cea din Liga 3 este CS Dinamo. Nu aș vrea însă să intru în astfel de detalii, pentru că nu mă pricep  Noi avem emblema lui Dinamo, cu cei doi câini pe ea. Eu am respect total și pentru echipa din Liga 2, și pentru cea din Liga 3, CS Dinamo. Noi ne vedem de drumul nostru”, a spus Andrei Cristea, potrivit digisport.ro.

După 5 etape, ACS FC Dinamo este lider în Liga 4, cu maximum de puncte.

Nicolae Badea, decizie radicală: „Mă retrag din DDB” 

Nicolae Badea a anunțat că se retrage din Programul DDB, după dorința fanilor de a deveni acționari majoritari la Dinamo.

Omul de afaceri deține și 7,03% din acțiunile clubului din „Ștefan cel Mare”, dar dacă planul suporterilor de a deveni acționari majoritari va fi aprobat, acțiunile lui Badea/ACSFC Dinamo vor scădea la 0,07%.

„Da, e adevărat, mă retrag din Programul DDB ! Sunt sigur că vor veni în locul meu alți dinamoviști care să construiască un viitor mai bun acestei grupări. Eu mă opresc aici! Am achitat în avans cotizația VIP pe tot anul, sper să le folosească mica mea contribuție. Programul DDB a avut multe momente când merită aplauze, dar și acțiuni mai puțin inspirate… Le urez mult succes!”, a declarat Nicolae Badea, potrivit Fanatik.

VIDEO Ion Țiriac l-a abordat pe prim-ministrul Ciucă: „Domnu' general, vedeți cum faceți și cu Dinamo”

Citește și:

Bătaie de joc cu 78 de oameni! Un incendiu le-a distrus casele, iar Primăria i-a uitat de 2 ani într-o sală de sport! Soluție „sinistră” oferită: „Or să moară de frig acolo”

Astra Giurgiu, o nouă umilință în Liga 3! Fosta campioană a României este ultima în clasament și are un golaveraj îngrozitor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
istet10
istet10  •  01 Octombrie 2022, 23:44
Postat de istet10 pe 01 Octombrie 2022, 20:00

Si ce relevanta au suporterii? In acest caz Becali poate spune ca relevanta este echipa sa, ca acolo e grosul suporterilor stelisti. O *** chestia asta cu marca la unul si societatea comerciala la altul. UEFA nu admite aceste "separatii" si bine face.

Iar a deraiat moderatorul . "***" este cuvant vulgar sau jignitor. Moderatorul nu a fost la scoala, asta este sigur.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  01 Octombrie 2022, 23:42
Postat de sadikul pe 01 Octombrie 2022, 20:08

normal ..tin cu echipa care joaca in acelasi loc !! nu ca aia din berceni care umbla cu caravana prin tara !!!

Si voi aveti locul vostru?

creeperno807
creeperno807  •  01 Octombrie 2022, 22:37

Suporteri aveti?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează